Μωρό κοάλα αρνείται να εγκαταλείψει τη μαμά του κατά τη διάρκεια επέμβασης

Ο Φάντομ φαινόταν πολύ ταραγμένος για τη μαμά του και αντιδρούσε έντονα όταν προσπαθούσαν να τον πάρουν μακριά της

Ένα τρισχαριτωμένο μωρό κοάλα αρνήθηκε να αφήσει το πλευρό της μαμά του και συνέχισε να την αγκαλιάζει ενώ εκείνη βρισκόταν στο χειρουργείο για μία κρίσιμη επέμβαση που θα της έσωζε τη ζωή.

Ο Φάντομ, έξι μηνών και η μαμά του Λίλι χτυπήθηκαν από ένα αμάξι κοντά στην πόλη Κουμίνια στην Αυστραλία, σύμφωνα με το ABC News. Το θηλυκό κοάλα υπέστη διάτρηση πνεύμονα και ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση όταν μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το μικρό της ήταν αρκετά τυχερό αφού δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό. Ωστόσο, ο Φάντομ φαινόταν πολύ ταραγμένος για τη μαμά του και αντιδρούσε έντονα όταν προσπαθούσαν να τον πάρουν μακριά της.

Θέλοντας να τον κρατήσουν ήσυχο αλλά και για να μειώσουν το στρες της μητέρας κατά την επέμβαση, επέτρεψαν το τρισχαριτωμένο μικρό να συνεχίσει να την αγκαλιάζει, απόφαση που τελικά αποδείχθηκε σωστή καθώς η τυχερή μαμά διέφυγε τον κίνδυνο και πλέον αναρρώνει κανονικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα