Τραμπουκισμοί από τον Ψαριανό!

Απαράδεκτες εκφράσεις, ύβρεις και συμπεριφορά τραμπούκου από τον Γρηγόρη Ψαριανό κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχε σε τηλεοπτικό πάνελ με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Ο ανύπαρκτος πολιτικός πολιτισμός του βουλευτή του Ποταμιού ανάγκασε την κυρία Φωτίου να αποχωρήσει από το στούντιο και τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει τον βουλευτή και να καλέσει το κόμμα του να καταδικάσει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του.

Η κυρία Φωτίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης είπε ότι οι θέσεις του Γρηγόρη Ψαριανού είναι σαν αυτές που εκφράζουν οι δανειστές. Τότε, με σκαιό τρόπο, ο κ. Ψαριανός επιτέθηκε στην αναπληρώτρια υπουργό αποκαλώντας τη «νεομνημονιακό σούργελο» και ασκώντας σωματική βία εναντίον της, καθώς την έσπρωχνε στον ώμο. Η κυρία Φωτίου σηκώθηκε και αποχώρησε δηλώνοντας ότι «εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ», ενώ ο κ. Ψαριανός συνέχισε να λέει, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι, «δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό». Λίγο αργότερα και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο.

Τη Θεανώ Φωτίου έσπευσε μέσω facebook να υπερασπιστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, χαρακτηρίζοντας «τραμπούκο» και «θαμώνα τουαλετών» τον κ. Ψαριανό, ενώ κάλεσε το Ποτάμι, που εκπροσωπεί το δήθεν καινούργιο, όπως είπε, να καταδικάσει τη βία σε βάρος της αναπληρώτριας υπουργού.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για επίθεση που συνιστά πρόκληση για τους στοιχειώδεις κανόνες διεξαγωγής της πολιτικής αντιπαράθεσης. «Αναρωτιόμαστε αν οι ύβρεις, οι βρυχηθμοί και οι απαράδεκτες χειρονομίες αποτελούν δείγμα της ευρωπαϊκής προοπτικής που ευαγγελίζεται το κόμμα του Γρηγόρη Ψαριανού. Καλούμε το Ποτάμι να καταδικάσει απερίφραστα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του βουλευτή» σημειώνει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα