ΑΝΕΛ: Ο πολιτικός χατζηαβατισμός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λύση για την πατρίδα

“Η χώρα έχει κυβέρνηση, η οποία διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές μια βιώσιμη, επωφελή και αξιοπρεπή συμφωνία για τον ελληνικό λαό”, δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις και συνέχισε. “Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το «χωνέψουν» όσοι κατ’ εντολή των δανειστών συνυπέγραψαν και εφάρμοσαν κατά γράμμα τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και σήμερα αναζητούν σανίδα σωτηρίας για προσωπικούς πολιτικούς λόγους.
Θα πρέπει να το κατανοήσουν επίσης και όσοι ψάχνουν να βρουν ακόμη τους λόγους της πολιτικής ύπαρξής τους, εκτός από το να προσφέρονται ως «πατερίτσα» ενώ δεν τους το ζήτησε ποτέ κανείς, και την ίδια στιγμή να σπεκουλάρουν σενάρια διάσπασης και αποστασιών.
Ο πολιτικός χατζηαβατισμός τους σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λύση για την πατρίδα”, κατέληξε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα