Καθηγητής με 15χρονη!

Ο 59χρονος φυσικός διατηρούσε σχέση και έστελνε ερωτικά sms σε μαθήτριά του

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Πατρών η αποκάλυψη ότι 59χρονος φυσικός σε γυμνάσιο της πόλης είχε συνάψει ερωτική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκου και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη, σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, αφού πρώτα τα οδηγούσε στο σπίτι του ενώ ταυτόχρονα τα φωτογράφιζε και τα βιντεοσκοπούσε. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 59χρονος διατηρούσε και σεξουαλική σχέση με τη 15χρονη.

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε παραγγελία για τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Κλιμάκιο της Δίωξης διενέργησε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, όπου βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών της ανήλικης, οι οποίες δεν αποτελούσαν όμως υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ και στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια από τον υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο δεν βρέθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Αντιθέτως, βρέθηκαν περισσότερα από 300 SMS και μηνύματα στο facebook προς την ανήλικη με ακραίο ερωτικό περιεχόμενο, τα οποία είχαν ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο, οπότε και φέρεται να ήρθαν σε επαφή και να σύναψαν ερωτικές σχέσεις. Σε ένα από αυτά ο καθηγητής έγραφε «Δεν μπορώ ούτε στιγμή μακριά σου. Θα τα πούμε αύριο στο σχολείο» και σε ένα άλλο: «Σε σκέφτομαι συνέχεια». Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 59χρονου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και άμεσα ο εκπαιδευτικός θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα