Δυο πόρτες έχει η Ζωή

Το δίλημμα της προέδρου της Βουλής που έχει μετατραπεί σε αστάθμητο παράγοντα και προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα ηγετικό προφίλ

Σε αστάθμητο παράγοντα των εξελίξεων έχει μετατραπεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αυτή τη στιγμή αποτελεί και τον ισχυρότερο πονοκέφαλο για το Μέγαρο Μαξίμου. Η φράση «πού το πάει η Ζωή;» ακούγεται όλο και συχνότερα στις συζητήσεις βουλευτών και στελεχών από όλους τους χώρους που προσπαθούν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις της προέδρου της Βουλής. Το βασικό ερώτημα είναι αν οι έως τώρα επιμέρους κόντρες της με υπουργούς, και όχι μόνο, συνιστούν «προπαρασκευαστικές» κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει στη μεγάλη σύγκρουση με την ηγεσία της κυβέρνησης και του κόμματος, δηλαδή με τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Το ερώτημα δεν είναι μάλιστα θεωρητικό, καθώς επίκειται, εκτός απροόπτου, η συμφωνία με τους δανειστές και η στάση που θα τηρήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου θεωρείται μείζονος σημασίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα