Απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη

Τραυματίες είναι και οι τρεις δράστες της απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε χθες σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου έπειτα από συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών στην προσπάθεια των ενόπλων να διαφύγουν τη σύλληψη.

Ήταν λίγο πριν τις 22:00 όταν τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και κρατώντας επιθετικά τουφέκια Καλάσνικοφ μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.
Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα ενώ στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι.
Σε ελάχιστα λεπτά στην περιοχή έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν τον χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες.
Την ίδια ώρα οι δράστες παρότι περικυκλωμένοι από τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κουκουλοφόρων και των αστυνομικών.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις δράστες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου και πληροφορίες φέρουν τον ένα να έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, τον δεύτερο στον ώμο και τον τρίτο στα πόδια. Και οι τρεις φέρονται ότι είναι γνώριμοι των αστυνομικών αρχών.
Στην σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο Καλάσνικοφ, κλοπιμαία και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία. Δύο από τους δράστες είναι Έλληνες υπήκοοι, και ο τρίτος από την Αλβανία.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα