Νέο μήνυμα Σαμαρά: Η ρήξη οδηγεί σε καταστροφή

“Η διακοπή των διαπραγματεύσεων είναι μια πολύ κακή εξέλιξη. Η ρήξη δεν είναι λύση για κανέναν”, σχολιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρο το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ:

“Η διακοπή των διαπραγματεύσεων είναι μια πολύ κακή εξέλιξη. Η ρήξη δεν είναι λύση για κανέναν. Η ρήξη οδηγεί σε καταστροφή.
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει”.
Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ο βουλευτής της ΝΔ Κυριακος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter χαρακτήρισε ως απαραίτητη έστω και τώρα τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας, προκειμένου «”να μπουν στο τραπέζι ισοδύναμα μέτρα περικοπής δαπανών αντί αύξησης φόρων”.
Ενδεικτικό του δραματικού σκηνικού είναι και το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρισκόταν στην Καστοριά για την προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ, αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα λόγω των εξελίξεων με τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, και ακύρωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.
“Ελπίζω να υπάρχουν θετικά νέα και τα πράγματα να πάνε καλά”, είπε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ στην Καστοριά και συνέχισε: “Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή λύση μπορεί και πρέπει να υπάρξει. Από την άλλη πλευρά, για λόγους καθήκοντος, που ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο αυτές τις στιγμές να βρίσκομαι στην Αθήνα. Γι’ αυτό τον λόγο θα μου επιτρέψετε – πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνω – χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να πάω”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα