Έκτακτη σύσκεψη στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τα επόμενα βήματα

Συνάντηση Τσίπρα, Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Βούτση στη Βουλή, μετά τη χθεσινή διακοπή των διαπραγματεύσεων. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Συνεδρίαση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης το μεσημέρι

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται στη Βουλή με τη συμμετοχή, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Βούτση.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, αλλά και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, την ώρα που ο χρόνος τελειώνει και οι πιέσεις από τους δανειστές είναι ασφυκτικές.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον συντονιστή της διαπραγμάτευσης αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 12:30 θα συνεδριάσει υπό τον Αλέξη Τσίπρα, η Πολιτική Ομάδα διαπραγμάτευσης.

Πηγή:news247

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα