Εκδίδεται στην Ελλάδα ο δολοφόνος του Μαρσελίνο

Ο 57χρονος Κωνσταντίνος Σπινάρης είναι ο οργανωτής της πρώτης απαγωγής στη χώρα μας και της δολοφονίας του 17χρονου Ρομά Γιάννη Τσατσάνη, γνωστού ως Μαρσελίνο, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το 1990

Μετά από περίπου 10 χρόνια από την ημέρα της απόδρασης του, εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα από τις αρχές της Τουρκίας, ο 57χρονος Κωνσταντίνος Σπινάρης, οργανωτής της πρώτης απαγωγής στη χώρα μας και της δολοφονίας του 17χρονου Ρομά Γιάννη Τσατσάνη, γνωστού ως Μαρσελίνο, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το 1990.

Ο Σπινάρης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια και κάθειρξη 25 ετών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, καθώς και για παραβάσεις περί ναρκωτικών, είχε διαφύγει την 1/11/2005, παραβιάζοντας τακτική άδεια από τις φυλακές, όπου εξέτιε την ποινή του.

Στις 10/03/2006 συνελήφθη στην Τουρκία για διακίνηση ναρκωτικών και έκτοτε ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 12 ετών και 6 μηνών, που του είχε επιβληθεί από τις δικαστικές αρχές της Τουρκίας.

Μέσω δικαστικής συνδρομής ζητήθηκε από τις τουρκικές αρχές η έκδοση του, η οποία εγκρίθηκε και τελικά φτάνει σήμερα στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από αστυνομικούς που τον παρέλαβαν από την Τουρκία.

Ο 57χρονος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα στις 17.25 και θα οδηγηθεί πιθανότατα αύριο στον Εφέτη Ανακριτή, ο οποίος είχε υποβάλει το αίτημα για την έκδοση του.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 1990, ο Σπινάρης, μαζί με άλλους έξι συγκατηγορουμένους του, απήγαγαν στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω τον 17χρονο Μαρσελίνο, με σκοπό να εισπράξουν λύτρα από την οικογένειά του. Μια εβδομάδα όμως μετά την απαγωγή, με εντολή του Σπινάρη δύο από τους συνεργούς του δολοφόνησαν το παιδί και το έθαψαν σε στάνη στα Δερβενοχώρια, όπου και βρέθηκε το πτώμα, μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα