Οι 10 πιο τρελές θεωρίες συνομωσίας

Τι σχέση έχει η Μέρκελ με τον Χίτλερ; Μιλάει ο Πούτιν με εξωγήινους; Ιστορίες από τη ζώνη του λυκόφωτος στο διαδίκτυο που προσφέρουν άφθονο γέλιο

Τι σχέση έχει η Μέρκελ με τον Χίτλερ; Μιλάει ο Πούτιν με εξωγήινους; Είναι κανίβαλος η βασίλισσα Ελισάβετ; Οι 10 τρελές θεωρίες συνωμοσίας για τους πιο ισχυρούς ηγέτες φιγουράρουν στο δίκτυο listverse, την αγαπημένη «πηγή» των μεταμεσονύκτιων εκπομπών πλασιέ-τηλεπροφητών που λανσάρουν ιστορίες και θεωρίες από τη… ζώνη του λυκόφωτος. Αυτή τη φορά
στον ιστότοπο της διαδικτυακής προφητείας (που υποστηρίζει ότι ευαγγελίζεται τη μοναδική αλήθεια πίσω από τη ζωή και τη δράση των σεβαστών ηγετών) φιγουράρουν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο στο Top10 των θεωριών συνωμοσίας, που έχει ήδη κάνει αίσθηση παγκοσμίως και σηκώνει πολύ γέλιο…

Η Γερμανίδα καγκελάριος… γόνος του Χίτλερ


Ναζιστές επιστήμονες χρησιμοποίησαν… κατεψυγμένο σπέρμα του Αδόλφου Χίτλερ για να φέρουν στη ζωή με τεχνητή γονιμοποίηση τον γόνο του. Το παιδί γεννήθηκε εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Χίτλερ στην Ανατολική Γερμανία. Του έδωσαν χαλκευμένο πιστοποιητικό γεννήσεως και ψεύτικους γονείς ως κάλυψη. ΗΠΑ, Ρωσία και Βατικανό συνεργάστηκαν για να οδηγήσουν την απόγονο του Χίτλερ στο τιμόνι της Γερμανίας, με τη βοήθεια του Πάπα Βενέδικτου που, όπως υποστηρίζουν, ήταν πρώην μέλος των ναζί. Τον Νοέμβριο του 2005 ολοκλήρωσαν την αποστολή τους: Το γερμανικό Κοινοβούλιο εξέλεξε στο αξίωμα της καγκελαρίου την Ανγκελα Μέρκελ.

Ερντογάν, ο Αντίχριστος


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λατρεύεται σαν είδωλο από τους οπαδούς του. Οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά προφήτη του Αλλάχ. Πόσο απέχει όμως από τον ρόλο ενός «μεσσία» ο ισλαμιστής ηγέτης; Εχοντας περάσει από το Κόμμα Εθνικής Σωτηρίας σε αυτό «της Ευημερίας», στη συνέχεια «της Αρετής» και τέλος στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, έγινε «ο άνθρωπος της ανομίας, ο γιος της καταστροφής, ο οποίος αντιτίθεται και εξυψώνει τον εαυτό του σαν θεό», ανταποκρινόμενος στον ορισμό του Αντίχριστου, σύμφωνα με τα χριστιανικά πιστεύω. Οι συνωμοσιολόγοι βρήκαν στο πρόσωπο του Ερντογάν τον… ιδανικό Αντίχριστο.

Οι… εξωγήινοι σύμβουλοι του Πούτιν


Για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κάθε μέρα γεννιέται μια θεωρία συνωμοσίας. Η κορυφαία αφορά τις διασυνδέσεις του με εξωγήινους συμβούλους. Αρχικά συνεργαζόταν με μια εξωγήινη φυλή που ονομαζόταν Dracos, όμως μετά την κρίση της Ουκρανίας ο Πούτιν άλλαξε συνεργάτες και επέλεξε τους εξωγήινους Nordics, που του πρόσφεραν την τεχνογνωσία για να ανταγωνιστεί του Αμερικανούς και να νικήσει τους Dracos που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

Ο Illuminati πρόεδρος της Κίνας


Ο Σι Τζινπίνγκ μπορεί να θεωρείται από πολλούς φωτισμένος ηγέτης, αλλά «Πεφωτισμένο» υπό τον έλεγχο της μυστικιστικής αίρεσης των Illuminati τον θέλει μια θεωρία συνωμοσίας… Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ελέγχει το ηγετικό στέλεχος των Illuminati και τραπεζίτης σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων και λόγιος Ρόμπερτ Κον, που έχει μάλιστα συγγράψει και βιβλίο για το πώς σχεδιάζει το μέλλον της η Κίνα.

Η… ανθρωποφάγος βασίλισσα Ελισάβετ


Η θεωρία βασίζεται σε άρθρο του πολιτικού φιλοσόφου Χιούμπερτ Χάμντινγκερ του 1973, όπου υποστήριζε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, για να είναι τόσο δραστήρια, «πρέπει να τρώει ανθρώπινο κρέας (!), καθώς στον ανθρώπινο μυ υπάρχει τεράστιο ποσό της πνευματικής ενέργειας». Η θεωρία διανθίστηκε με μαρτυρίες μέλους των ενόπλων δυνάμεων που κλήθηκε στο παλάτι για να επισκευάσει ηλεκτρικό πρόβλημα καλωδίωσης και ισχυρίζεται ότι στον καταψύκτη της Ελισάβετ ανακάλυψε «περίεργα κομμάτια κρέατος». Φώναξε, λέει, τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινη σάρκα. Ολοι κάλυψαν τη βασίλισσα και έκρυψαν τις περίεργες διατροφικές συνήθειές της από τη δημοσιότητα…

Ο Πάπας ηγέτης των Ρωμαίων


Κατά την προφητεία, ο «Petrus Romanus θα βοηθήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων (Ρώμη) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους». Ποιος είναι αυτός; Ο τελευταίος Πάπας Φραγκίσκος πληροί όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Το κανονικό του όνομα είναι Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο. Διάλεξε το «Φραγκίσκος» προς τιμήν του αγίου της Ασίζης. Η Ασίζη έχει ένα οχυρό, τον Μεγάλο Βράχο, που ονομάζεται επίσης «Πέτρα(ος)». Το βαφτιστικό όνομα του αγίου της Ασίζης περιλαμβάνει το «Πέτρος». Προς εκπλήρωση λοιπόν η προφητεία.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός πίσω από τον σεισμό


Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε σχεδίασε με ακροδεξιά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος των Φιλελεύθερων και τη βοήθεια της Βόρειας Κορέας και πρώην Σοβιετικών κατασκόπων την τρομοκρατική επίθεση με χημικά στο μετρό του Τόκιο το 1995 (είχε αποδοθεί στην αίρεση Aum Shinrikyo), που στην πραγματικότητα ήταν μια αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, με στόχο την κατάληψη της Κίνας, την επίθεση εν συνεχεία στις ΗΠΑ και την παγκόσμια κυριαρχία. Η ίδια ομάδα ευθύνεται και για την καταστροφή της Φουκουσίμα το 2011, που δεν επλήγη από τον Εγκέλαδο και το τσουνάμι (όπως όλοι είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες), αλλά από χημικά όπλα που προκαλούν σεισμό.

Ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος θα εξοντώσει τους λευκούς


Γιατί η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής δεν κάνει τίποτα για να σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες δολοφονίες λευκών αγροτών στη χώρα, αλλά τις παρακολουθεί αμέτοχη και υποκινεί το μίσος; Γιατί ο πρόεδρος Τζέικομπ Ζούμα σχεδιάζει να τους σκοτώσει όλους και να εγκαταστήσει κομμουνιστικό καθεστώς! Το έχει ξεστομίσει άλλωστε σε παλιότερες δηλώσεις του ότι θεωρεί τους λευκούς μειονότητα και ότι τα προβλήματα της χώρας ξεκίνησαν από την άφιξη του πρώτου Ολλανδού το μακρινό 1651, υποστηρίζει η σχετική θεωρία.

Πράκτορας της CIA ο πρωθυπουργός του Καναδά


Αυτό το σενάριο τα έχει όλα: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και ειδικότερα το παρακλάδι της CIA Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο εγκατέστησαν τον άνθρωπό τους Στέφεν Χάρπερ πρωθυπουργό στον Καναδά. Στόχος ήταν να προωθήσουν τον μιλιταρισμό, να αποκτήσουν πρόσβαση στη βάση πληροφοριών της χώρας, να σταματήσουν την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τελικά να υποδουλώσουν τον Καναδά στις ΗΠΑ, εγκαθιδρύοντας μια φασιστική ένωση ΗΠΑ – Καναδά. Η θεωρία φέρει Ομπάμα και Χάρπερ να έχουν ήδη συνάψει σχετική συμφωνία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός της Αυστραλίας


Ο Τόνι Αμποτ γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε στην Οξφόρδη. Στην Αυστραλία πήγε το 1981, αναμείχθηκε στην πολιτική και το 1994 εξελέγη βουλευτής. Το 2013 εξελέγη πρωθυπουργός της Αυστραλίας, μίας χώρας της οποίας ουδέποτε όμως απέκτησε την υπηκοότητα, καθώς δεν έχει εγκαταλείψει τη βρετανική ιθαγένειά του. Αυτό καθιστά παράνομη την εκλογή του όχι μόνο στην πρωθυπουργία αλλά και στη Βουλή, παρότι η χώρα παραμένει μέρος του βασιλείου της Ελισάβετ.

Κατερίνα Στυλιανέα

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα