Πώς θα εισπράττονται τα κέρδη του ΟΠΑΠ

Την πίστωση του κέρδους για δύο συγκεκριμένες κατηγορίες νικητών (μεικτό κέρδος προ φόρων μεταξύ 200 και 800 ευρώ, για το οποίο ο πελάτης επιθυμεί να αιτηθεί βεβαίωση κέρδους, ή μεικτό κέρδος προ φόρων άνω των 800 ευρώ) αναλαμβάνει ο ΟΠΑΠ, καταβάλλοντας τα ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του οργανισμού, που ισχύει αποκλειστικά για την περίοδο της τραπεζικής αργίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, η διαδικασία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην Αθήνα (Λ. Κηφισού 62, Περιστέρι) και στη Θεσσαλονίκη (Αγ. Γεωργίου 5, Cosmos Office, κτίριο 1, Πυλαία Θεσσαλονίκης) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 08.30 έως τις 14.00.

Οι δικαιούχοι των κερδών θα πρέπει να προσκομίζουν συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. «Αίτηση πληρωμής λόγω τραπεζικής αργίας» (η φόρμα θα βρίσκεται στη διεύθυνση www.opap.gr/el/web/corporate.opap.gr/kerdi και στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη), καθώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά, τα οποία απαιτούνται υποχρεωτικά για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία: αίτηση πληρωμής προς τράπεζα (εκδίδεται σε πρακτορείο της ΟΠΑΠ A.E.), φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, εκκαθαριστικό Εφορίας ή λογαριασμός ΔΕΚΟ κ.λπ.), φωτοτυπία ΙΒΑΝ (φωτοτυπία πρώτης σελίδας τραπεζικού βιβλιαρίου).

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και ταχυδρομικά μέσω της αποστολής των παραπάνω δικαιολογητικών στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα (υπ’ όψιν του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της ΟΠΑΠ).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα