Βρώμικες μπίζνες με το κύκλωμα της κόκας

Γιος απόστρατου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ «συλλαμβάνεται» να ανταλλάσσει sms με μέλη από τη σπείρα της Μυκόνου!

Σε ενδελεχή έρευνα για τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης αλλά και αιθέριων υπάρξεων στη Μύκονο, η οποία έχει συνταράξει το κοσμοπολίτικο νησί, προχωρά ο ανακριτής Σύρου. Ο δικαστικός λειτουργός, ο οποίος ανέλαβε την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να καλέσει στο γραφείο του, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ενώπιόν του, τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στις αποκαλυπτικές συνομιλίες. Μάλιστα, η ύπαρξη στη δικογραφία «καυτών» sms γιου στρατηγού εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είχε κατέβει ως υποψήφιος και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, έχει προκαλέσει σεισμό!

Το εν λόγω άτομο φέρεται ότι απολάμβανε τις υπηρεσίες που πρόσφερε το κύκλωμα της Μυκόνου, καθώς το τηλέφωνο του νεαρού υπάρχει στις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που έχει συλλέξει η Αστυνομία. Παράλληλα, από τις συνομιλίες του με τους
κατηγορουμένους της υπόθεσης φαίνεται ότι είχε μεγάλη οικειότητα με τα άτομα που έκαναν τις μπίζνες ναρκωτικών στο νησί. Ειδικότερα, ο γιος του στρατηγού εν αποστρατεία φέρεται ότι ανταλλάσσει sms με τα μέλη του κυκλώματος.

ΓΙΟΣ: Το κλείσαμε γιατί με ρωτάνε bro; Sorry σε έχω ζαλίσει. Θα μου φτιάξεις ένα για το βράδυ;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Οκ.
ΓΙΟΣ: Είμαι χώρα, στα Ματογιάννια είμαι. Ο,τι ώρα κατέβεις στείλε bro.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Οκ… κατεβαίνω σε λίγο.
ΓΙΟΣ: Στο la bikina είμαι.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Οκ. Σε 5 είμαι queen…
ΓΙΟΣ: Οκ.
ΓΙΟΣ: Πριν μπεις στο μαγαζί μπροστά στο κέντρο είμαι.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Οκ.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους VIP πελάτες του κυκλώματος είναι επιχειρηματίες, πάμπλουτοι Αραβες και γνωστά μοντέλα, τα όποια φέρεται ότι έχουν αγοράσει ναρκωτικά από τα μέλη του κυκλώματος που έκανε το… ντελίβερι ουσιών και γυναικών στο νησί των ανέμων. Πλέον ο ανακριτής της υπόθεσης θα μελετήσει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, καθώς και τα πρόσωπα που αναφέρονται στις συνομιλίες, και το προσεχές διάστημα θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, καθώς και ποιους εμπλεκομένους θα καλέσει ενώπιόν του.

Διάλογοι-φωτιά με υποψήφιους πελάτες για «υπερτοπ» κοπέλες των 1.500€

Διάλογοι «φωτιά» περιλαμβάνονται στην καυτή δικογραφία για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης της Μυκόνου. Οι κατηγορούμενοι συνομιλούν με τους πελάτες τόσο για την πώληση ναρκωτικών ουσιών όσο και για την προώθηση γυναικών σε γνωστούς επιχειρηματίες, ακόμα και σε… βαθύπλουτους Αραβες. Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται (από τις συνομιλίες τους) ότι κινούνται στα πιο γνωστά και πολυτελή μαγαζιά και ξενοδοχεία του νησιού και κανονίζουν τις δοσοληψίες τους με άνεση και κυνικότητα. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος ανάμεσα σε κατηγορούμενο της υπόθεσης και πρόσωπο που του ζητάει κοπέλα με… πλούσιο στήθος.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Να σου πω, η Ειρήνη είναι κλεισμένη σήμερα;
ΓΝΩΣΤΟΣ: Οχι, δεν είναι εδώ, έφυγε.
ΚΑΤ.: Α ρε π… μου, γιατί μου ζήτησε μεγάλα β…
ΓΝ.: Η Αναστασία έχει πολύ μεγάλα β…, ρε.
ΚΑΤ.: Αυτή η μελαχρινή ε; Στο τέλος.
ΓΝ.: Αυτή ναι, τρομερό. Β… πιο μεγάλο από της τέτοιας.

***

Την ίδια στιγμή, τα μέλη του κυκλώματος είχαν ορίσει ταρίφα για τις… υπερτόπ κοπέλες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η οποία άγγιζε τα 1.500 ευρώ, ενώ έξι κοπέλες για ένα βράδυ στοίχιζαν 5.000 ευρώ!
ΚΑΤ.: Υπάρχουνε και υπερτόπ με ενάμιση χιλιάρικο.
ΠΕΛ.: Οχι ρε, αυτές που μου έδειξες, μια χαρά, δεν είναι ρε Ι…;
ΚΑΤ.: Ναι, μια χαρά είναι, εγώ τις ξέρω, τις έχω πάρει τις περισσότερες. Είναι μια χαρά.

***

ΠΕΛ.: Θυμάσαι τι σου είχα ζητήσει;
ΚΑΤ.: Εε, τι από όλα;
ΠΕΛ.: Εε, κάτι γκόμενες.
ΚΑΤ.: Ναι, για πες.
ΠΕΛ.: Μου είχες πει 5.000 και αυτά.
ΚΑΤ.: Ναι.
ΠΕΛ.: Εε, τους το είπα εγώ, αλλά τους είπε αυτός ότι βρήκε από κάπου αλλού, από έναν άλλον τύπο με αυτά τα λεφτά, να μείνουμε λέει όλη τη βραδιά.

***
ΠΕΛ.: Είναι για αύριο, αυτός έρχεται αύριο το πρωί με ιδιωτικό τζετ, το μόνο τώρα, που αυτό… είναι αν θα τα πάρει ο άλλος τα λεφτά ή θα τα πάρεις εσύ, αν μπορείς να το κανονίσεις, ρε.
ΚΑΤ.: Κατάλαβα, κατάλαβα, απλά θέλεις, με λίγα λόγια θέλεις, ε ουσιαστικά παρέα, όλη τη μέρα ή όλο το βράδυ;
ΠΕΛ.: Και ίσως κάνει άφτερ πάρτι και μου είχε ζητήσει νομίζω δύο λεσβίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Ναρκωτικά με κωδικούς: «κοκορέτσι», «χόρτα»

Για την πώληση ναρκωτικών, κοκαΐνης και χαπιών, τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες, όπως «κοκορέτσι», «χόρτα», «Μόλι», «Τσάρλι» και «Μανταλένα», όπως προκύπτει από τους διαλόγους που έχουν καταγράψει οι Αρχές και περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης. Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται ότι εισήγαγαν ναρκωτικές ουσίες από την Ολλανδία, ενώ η τιμή για μία δόση ανερχόταν σε 120 ευρώ και το λιγότερο που μπορούσε να πάρει ένας πελάτης ήταν τρεις δόσεις.
ΠΕΛ.: Είναι τρία mdma, ένα κοκορέτσι και ένα χόρτα.
ΚΑΤ.: Είμαι καθ’ οδόν.
ΠΕΛ.: Ασε με να πάρω κόκα και «MD».
ΚΑΤ.: Πόσα;
ΠΕΛ.: Ποιες είναι οι τιμές;
ΚΑΤ.: Ε, άκου τις τιμές, είναι 120 το καθένα.
ΠΕΛ.: Ενα, ένα είκοσι το καθένα;
ΚΑΤ.: Ενα είκοσι το καθένα και το μίνιμουμ είναι τρία, για την παράδοση.
ΠΕΛ.: Δεκαπέντε Μόλι και 10 Τσάρλι, συγγνώμη, 10 Μανταλένα και 15 Τσάρλι.
ΚΑΤ.: Είναι το ίδιο που παρήγγειλε ο φίλος σου, η τιμή ίδια.
ΠΕΛ.: Πες μου την τιμή.
ΚΑΤ.: Για όλα είναι 2.600.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα