O «Τζιχάντι Τζον» της Ρωσίας είναι ο 28χρονος Σιβηριανός Ζεμλιάνκα!

Από χριστιανός ορθόδοξος και νεοναζιστής έγινε εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους! Η ταυτότητα του εκτελεστή του Ρώσου πράκτορα Μαγκομέν Κασίεβ αποκαλύφθηκε και, όπως αποδεικνύεται, ο «Τζιχάντι Τζον» της Ρωσίας, «Τζοχάντι Τόλικ» ή «Τζοχάντι Βλαντ», όπως έγινε γνωστός, είναι ο 28χρονος Σιβηριανός Ανατόλι Ζεμλιάνκα (φωτό).

Πρόκειται για ένα ήσυχο παιδί από το Νογιάμπρσκ, που ήταν κακός μαθητής στο σχολείο και θαύμαζε τον νεοναζισμό (βρέθηκε άλλωστε φωτογραφία του με ναζιστικό χαιρετισμό). Αργότερα άλλαξε θρησκεία και ίδρυσε την ισλαμιστική οργάνωση Ισχάν, που απαγορεύτηκε με δικαστική απόφαση, ενώ ταξίδεψε με μία φίλη του στη Συρία.

Η 53χρονη μητέρα του Ζβετλάνα Ζεμλιάνκα επικοινωνεί μαζί του με γραπτά μηνύματα και ταξίδεψε ως την Τουρκία για να τον μεταπείσει, αλλά παρέμεινε ανένδοτος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα