Θεμέλιος «λίθος» 20.000.000 ευρώ!

Το συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2016, στον οποίο περιλαμβάνεται το κονδύλι των 20.000.000 ευρώ για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΟ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

Ακόμη ένα βήμα έγινε για την πραγμάτωση του ονείρου των φίλων της «Ενωσης», ενώ άνοιξε και ο δρόμος για τα 7.000.000 ευρώ που αφορούν στην ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Τα προαναφερθέντα είναι μόλις δύο από τα 863 έργα που προβλέπονται, κόστους 924.000.000 ευρώ. «Ο προϋπολογισμός του 2016 είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στα έργα υποδομής» επεσήμανε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, ενώ σημειώνεται ότι η παράταξη «Αττική», με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, ο οποίος είχε ανοίξει τον δρόμο για τη συνδρομή της Περιφέρειας σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, υπερψήφισε με αστερίσκους. Στον «Δικέφαλο» εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και τώρα «τρέχουν» προκειμένου να κλείσει ο φάκελος ώστε στο πρώτο τρίμηνο του 2016 να εκδοθεί η πολυπόθητη οικοδομική άδεια.

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει στραφεί σε έναν «παλιό γνώριμο» του Γκουστάβο Πογιέτ για το δεξί άκρο της άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο λόγος για τον Γκονσάλο Χάρα της γερμανικής Μάιντζ. Ο 30χρονος δεξιός μπακ από τη Χιλή (69 φορές διεθνής) έπαιζε στην Μπράιτον (2011-2012), ως δανεικός από τη Γουέστ Μπρομ και απολαύει της εκτίμησης του Ουρουγουανού τεχνικού. Φέτος έχει παίξει σε έξι ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δίχως το κασέ του να είναι απαγορευτικό ή οι αξιώσεις της ομάδας του υπερβολικές. Το όλο θέμα δεν αποκλείεται να συναρτάται με τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ κάνει εξαιρετική σεζόν, και εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Γάνδης. Η βελγική ομάδα διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, καθώς στην παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρόκριση για τους «16» και το ρευστό δεν λείπει από το ταμείο της. Εξάλλου, από τη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε.

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών επισκέφτηκαν χθες οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Ντίντακ Βιλά, οι οποίοι μοίρασαν δώρα και ευχές στους μικρούς φίλους. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε εδώ. Προσφέρουμε στιγμές χαράς και κρατάμε τα χαμόγελα των παιδιών. Είναι σημαντικές αυτές οι πρωτοβουλίες» δήλωσε ο Κολοβέτσιος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα