Παπαγγελόπουλος: Μερικοί στη ΝΔ δεν θέλουν τον λαοφιλή πρώην πρωθυπουργό

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μη βρισκόταν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, ωστόσο ήταν (πάλι) το κεντρικό πρόσωπο! Γι’ αυτό φρόντισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια επερώτησης της Ν.Δ. για τη διαφθορά «κάρφωσε» ορισμένα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

«Ενόχλησε κάποιους στη Νέα Δημοκρατία ότι εκφράστηκα με καλά λόγια για τον κ. Καραμανλή. Για κάποιους στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καραμανλής, προφανώς, δεν είναι αρεστός. Ομως αυτό δεν θα το κρίνετε ούτε εσείς ούτε εγώ. Αν είναι λαοφιλείς ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καραμανλής το κρίνει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος, απευθυνόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη και σε άλλα σημερινά στελέχη της Ν.Δ.

Την έκρηξη Παπαγγελόπουλου προκάλεσε κ. Γεωργιάδης, με τις συνεχείς εκτός μικροφώνου παρεμβάσεις του. Νωρίτερα, μάλιστα, ο κ. Παπαγγελόπουλος του επιφύλασσε μια φαρμακερή ατάκα. «Την παράταξή σας, κ. Γεωργιάδη, τη γνωρίζω πολύ πριν από εσάς.

Ηταν συναινετική, του διαλόγου και του πολιτισμένου κλίματος. Να θυμάστε ότι τους λαοφιλείς πρωθυπουργούς ένας έξυπνος τρόπος να τους πλήξεις είναι να χτυπάς το περιβάλλον τους» του είπε χαρακτηριστικά.

Απάντηση από τον Άδωνι

Από την πλευρά του, ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει, πετώντας, όμως, την μπάλα στην εξέδρα. «Δεν ξέρετε από πότε είμαι στην παράταξη. Ο ΛΑΟΣ ήταν Δεξιά, δεν ήταν Αριστερά, και προέκυψε από διάσπαση της Ν.Δ. Παραταξιακή συνείδηση όχι σε μένα, κ. υπουργέ. Η Ν.Δ. έχει όντως κουλτούρα συναίνεσης, εσείς όμως τι δουλειά έχετε στον ΣΥΡΙΖΑ; Μιλάτε για συναίνεση, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους προδότες μάς έλεγαν» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Τότε ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε δηκτικά: «Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μέλος της Ν.Δ. και, ως εκ τούτου, δεν είμαι περιπλανώμενος. Εγώ είμαι πιστός στις αρχές μου, είμαι πιστός στις αρχές της Δημοκρατίας, στις αρχές της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και δεν έχω μετακινηθεί καθόλου. Αλλοι μετακινήθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Αλ. Διαμάντης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα