50χρονος σκότωσε τον φίλο της πρώην συντρόφου του!

Ο «θολωμένος» πιστολέρο επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονική επίθεση με θύμα 61χρονο στο Πήλιο!

Ρεπορτάζ
Κώστας Καντούνης

Με πυροβολισμούς και βία επιχείρησε να «σβήσει» την παθολογική του ζήλια ένας 50χρονος, ο οποίος σκότωσε τον φίλο της πρώην συντρόφου του και παραλίγο να δολοφονήσει και την ίδια. Αμέσως μετά ο «θολωμένος» πιστολέρο κατανάλωσε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Το άγριο έγκλημα πάθους σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Μακρυράχη του Πηλίου. Η 36χρονη πρώην σύντροφος του δράστη (είναι μητέρα δύο παιδιών από τον πρώην σύζυγό της και κατάγεται από το γειτονικό, ημιορεινό χωριό Κισσός) και ο 61χρονος, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση τις τελευταίες δέκα ημέρες, βρίσκονταν στην αποθήκη, δίπλα στο σπίτι του θύματος και έκαναν εργασίες με λουλούδια.

Γύρω στις 21.30 στην αποθήκη έκανε έφοδο ο 50χρονος πρώην σύντροφός της -διατηρούσαν σχέση επί οκτώ μήνες- κρατώντας μια καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε έντονη λογομαχία, όμως παρά τις προσπάθειες της 36χρονης να τον ηρεμήσει, ο 50χρονος τράβηξε τη σκανδάλη και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους! Τα σκάγια τραυμάτισαν τον αντίζηλό του στην κοιλιά και στο χέρι, ενώ η πρώην σύντροφός του δέχτηκε πλήγμα στο δεξί χέρι.

Αιμόφυρτοι

Οι τραυματίες έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος και τότε ο εξοργισμένος… πρώην ξεκίνησε να τους χτυπά με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι και σε άλλα σημεία των σωμάτων τους. Οταν διαπίστωσε ότι δεν κινούνται, έφυγε από την αποθήκη και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, που βρίσκεται επίσης στη Μακρυράχη, όπου φέρεται ότι κατανάλωσε ποσότητα ισχυρού φυτοφαρμάκου. Καθώς περίοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., στο σημείο έσπευσε δύναμη της ΟΠΚΕ που συνέλαβε τον 50χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά, στο νοσοκομείο Λάρισας και έπειτα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι δύο τραυματίες νωρίτερα είχαν διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν, επίσης, στο Νοσοκομείο Βόλου. Δύο ώρες αργότερα, κατά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 61χρονος (διατηρούσε μεγάλο θερμοκήπιο και ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος) υπέκυψε στα τραύματά του. Η 36χρονη εξ αρχής ήταν εκτός κινδύνου, όμως έχει υποστεί μεγάλο σοκ.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα