Νταλίκα «φονιάς» σκότωσε ανδρόγυνο στην Αθηνών – Κορίνθου!

Συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε χθες στις 19.00 επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν συγκρούστηκαν δύο νταλίκες, με τη μία εξ αυτών να «διπλώνει» και να περνά στο αντίθετο ρεύμα (προς Αθήνα), όπου κυριολεκτικά έλιωσε ένα I.X. (μάρκας Audi), στο οποίο επέβαινε ένα ανδρόγυνο.

Οι επιβάτες του Audi ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι δύο τραυματίες είναι οι οδηγοί από τις νταλίκες. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας αρνήθηκε τη διακομιδή, καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος.

Σε απόσταση αναπνοής από το σημείο του δυστυχήματος ήταν ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης. «Είδα μια νταλίκα να συγκρούεται με μία άλλη, να υπερίπταται του διαχωριστικού και να χτυπά το Audi που έκανε δύο περιστροφές στον αέρα» ανέφερε ο Χρήστος Μπόνης σε δημοσιογράφους. «Σταματήσαμε και μαζί με άλλους δύο οδηγούς τρέξαμε να βοηθήσουμε. Είδαμε ένα ανδρόγυνο. Ηταν ήδη νεκροί» σημείωσε, φανερά ταραγμένος. Η Τροχαία έκλεισε άμεσα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, εκτρέποντας την κυκλοφορία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα