Η Αστυνομία έκανε πραγματικότητα την ευχή εξάχρονου και τον… προσέλαβε

Το όνειρο ενός εξάχρονου αγοριού που ονειρευόταν να «μεταμορφωθεί» για μερικές ώρες σε αστυνομικό έκανε πραγματικότητα χθες το πρωί η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Make a wish» («Κάνε μια ευχή Ελλάδος») που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών τα οποία πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Ο εξάχρονος αστυφύλακας είχε την ευκαιρία να φορέσει τη δική του στολή, να… επιθεωρήσει και να ξεναγηθεί στους χώρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), να συνομιλήσει με τους «συναδέλφους» του, να συμβάλει στη «σύλληψη» κακοποιών κατά τη διάρκεια ενός εικονικού σεναρίου, ακόμα και να μπει στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα μάτια του λιλιπούτειου αστυνομικού έλαμψαν από χαρά, ενώ έκδηλη ήταν και η συγκίνηση των ανδρών και γυναικών του σώματος που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ευχής του δημιουργώντας ένα απόλυτα ρεαλιστικό σκηνικό για χάρη του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία ντύνει στα μπλε έναν μικρό φίλο της καθώς, όπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία, «ανταποκρίνεται πάντα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας στα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά», ενώ σε άλλο σημείο «εύχεται στον μικρό φίλο της να εκπληρωθούν όλες οι ευχές του».

20 χρόνια προσφοράς από τη «Make a wish»

Τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make a wish» («Κάνε μια ευχή Ελλάδος»), που δίνει σάρκα και οστά στην παιδική φαντασία, γιορτάστηκαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου σε μια όμορφη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, που σχεδιάστηκε στην εντέλεια από την εταιρία παραγωγής Amuse, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ρουμανία. Συνολικά 57 άτομα από την Amuse έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για το «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» και συνέβαλαν από καρδιάς στην προσπάθεια του οργανισμού να δίνει ζωή στην ελπίδα όλων των παιδιών του κόσμου.

Οι διοργανωτές, δημιουργώντας μια εικονική διαδρομή μέσα στα 20 χρόνια του οργανισμού, συγκίνησαν και άγγιξαν τις ψυχές των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση. «Οι εταιρίες είναι άνθρωποι. Και χρέος όλων των ανθρώπων είναι να δίνουν πίσω αυτά που τους προσφέρει η ζωή, βοηθώντας άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το νόημα!» σημείωσε σχετικά ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής Βασίλης Μεντζελόπουλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα