Θερμή υποδοχή στον Κυριάκο από τους πολίτες της Σύρου!

Στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης και στους δρόμους της Σύρου περπάτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο νησί για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος.

Πλαισιωμένος από στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, μέλη της ΝΟΔΕ και της Τοπικής Οργάνωσης, μπήκε σε πολλά καταστήματα και μίλησε με τους ιδιοκτήτες τους, άκουσε τα προβλήματά τους και έτυχε θερμής ανταπόκρισης από αρκετούς πολίτες που τον συνάντησαν στον δρόμο, ορισμένοι εκ των οποίων μάλιστα ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στη Σύρο ο Κυριάκος συμμετείχε σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β’, όπως επίσης και με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη και τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό. Τα προβλήματα του νησιού, η πορεία του τουρισμού και της οικονομίας ήταν αυτά που συζητήθηκαν στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και φορέων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνει το κόμμα του για την έξοδο από την κρίση. Αξίζει δε να σημειωθεί πως, εξερχόμενος από τη μητρόπολη και προτού φθάσει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προσκύνησε ευλαβικά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα