Εγινε «μπέμπης»!

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

Ενώ έχει αναλάβει – πρώτη φορά- την Τσέλσι το 2004 και έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο UEFA με την Πόρτο, τόνισε γεμάτος αυτοπεποίθηση: «Αν ήθελα εύκολη δουλειά, θα έμενα στην Πόρτο, δίπλα στο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και σε μια ωραία μπλε καρέκλα, πλάι στον… Θεό»!

Στη χθεσινή επίσημη παρουσίασή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε: «Βρίσκομαι στην εργασία που θα επιθυμούσαν όλοι οι προπονητές και θέλω μόνο να κερδίζω». Ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός, με τους 22 τίτλους σε Πόρτο, Τσέλσι, Ιντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, επισήμανε: 
«Είναι λίγο απογοητευτικό που η Γιουνάιτεντ δεν παίζει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί εκεί είναι η θέση της. Ομως δεν έχω να αποδείξω κάτι, διότι υπάρχουν κόουτς που έχουν να κατακτήσουν τίτλο 10-15 χρόνια, ενώ εγώ μόλις πέρυσι κέρδισα». Ο «Μου» συμπλήρωσε ότι «ο Ρούνεϊ δεν θα παίξει ως μέσος», ξεκαθάρισε ότι «στην Πρέμιερ Λιγκ και οι 20 ομάδες στοχεύουν στον τίτλο, οπότε δεν επικεντρώνομαι στη Μάντσεστερ Σίτι και στον Πεπ Γκουαρδιόλα» και κατέληξε: «Ο Ράιαν Γκιγκς ήθελε τη θέση που έλαβα εγώ. Πήρε μία γενναία απόφαση να αποχωρήσει, αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ». 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε χθες ότι παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο της Μίλαν σε Κινέζους επιχειρηματίες, αποκαλύπτοντας ότι τους ζήτησε επένδυση 400.000.000 ευρώ στην ερχόμενη διετία!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα