«Ηταν τίμιος. Παππού, θα μας λείψεις»

Τα συγκινητικά λόγια στο τελευταίο «αντίο» στον Κυριάκο Μαμιδάκη χθες το απόγευμα από τον εγγονό του

Το τελευταίο «αντίο» στον «πατριάρχη» της Jet Oil Κυριάκο Μαμιδάκη είπαν χθες το απόγευμα, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες επώνυμοι -πολιτικοί, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες- που συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο της Κηφισιάς. Στη μνήμη του ιδρυτή της Jet Oil, που αυτοκτόνησε την περασμένη Κυριακή μέσα στη βίλα του, στον Διόνυσο, κατατέθηκαν δεκάδες στεφάνια, ενώ σπαρακτικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος του εγγονού του Κυριάκου.

«Ο παππούς μου συνήθιζε να κλέβει την παράσταση. Ετσι κι εγώ θεωρώ καθήκον μου, ως μεγαλύτερος εγγονός, να πω δυο λόγια. Μοναδικός, τελειομανής, τίμιος, αναντικατάστατος, λεβέντης και άξιος. Ετσι γεννήθηκε κι έτσι μας άφησε. Παππού, θα μας λείψεις» είπε ο εγγονός του Κυριάκου Μαμιδάκη.

Στην κηδεία του ιδρυτή της Jet Oil έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Κωστής Χατζηδάκης και Νότης Μηταράκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, οι επιχειρηματίες Θανάσης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς και δεκάδες ακόμη επώνυμοι.

Ο ναός είχε κατακλυστεί από στεφάνια που έστειλαν -μεταξύ πολλών άλλων- ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιώργος Μπόμπολας και Θεόδωρος Βασιλάκης, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώσκελης Χανίων.


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα