Τα θέματα ασφάλειας προτεραιότητα για τον Μητσοτάκη!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει να υλοποιεί τo δόγμα νόμος και τάξη με την αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους, καταστηματάρχες, αστυνομικούς και κατοίκους. Στο σταθμαρχείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους, συναντήθηκε με οδηγούς τρόλεϊ και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την εκτέλεση του έργου τους.

Στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, όπου ήταν σταθμευμένο λεωφορείο της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αστυνομικούς και να ενημερωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, την αυξημένη παραβατικότητα αλλά και τα συχνά επεισόδια που προκαλούνται από τους «γνωστούς αγνώστους».

Δυσαρέσκεια

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χάμιλτον επισκέφθηκε καφετέρια και συνομίλησε με τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί, οι οποίοι του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη συνεχή υποβάθμιση της περιοχής και τα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν.

Σε δήλωσή του έκανε λόγο για ένα ιδιότυπο καθεστώς αποκλεισμού ολόκληρων γειτονιών της Αθήνας με πολίτες που αισθάνονται ότι κινδυνεύουν η σωματική ασφάλειά τους και οι περιουσίες τους από τη δράση αναρχικών στοιχείων. «Για τη Ν.Δ. τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι πρώτη προτεραιότητα. Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών» είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε, όταν η Ν.Δ. έρθει στην κυβέρνηση, να επαναφέρει τον νόμο και την τάξη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img