Ι. Καλλιάνος: Από το κόμμα Λεβέντη στον Μητσοτάκη

Περίπου έναν μήνα έμεινε πολιτικά άστεγος ο Γιάννης Καλλιάνος, πρώην στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη και εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων, καθώς από χθες επισημοποιήθηκε ο «γάμος» του με τη Ν.Δ. «Υστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Ν.Δ. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα.

Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης» δήλωσε ο κ. Καλλιάνος και πρόσθεσε: «Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας». Είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον Τάκη Θεοδωρικάκο και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Ν.Δ., που τον καλωσόρισε στο κόμμα. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που ενώνει όλους τους Ελληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων».

Στον κ. Καλλιάνο, πάντως, άσκησε σφοδρή επίθεση η Ενωση Κεντρώων, κατηγορώντας το πρώην στέλεχός της για μυστική συμφωνία με τη Ν.Δ., που οδήγησε τότε στην παραίτησή του. «Με τη σημερινή του ένταξη στη Ν.Δ. γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ενωσης Κεντρώων» σημειώνεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα