Συνέλήφθη με 793κ. χασίς Βραζιλιάνος πρώην του Πανιωνίου

Με βαριά ποινή κάθειρξης, που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 15 χρόνια, κινδυνεύει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Μαρσέλο Πλετς, ο οποίος συνελήφθη στον Παναμά κατηγορούμενος για κατοχή 793 κιλών μαριχουάνας. Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «Express», τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε πακέτα στην οροφή της καρότσας του φορτηγού που οδηγούσε ο 40χρονος παλαίμαχος αμυντικός. Μαζί του οδηγήθηκαν στις φυλακές ακόμα δύο άτομα. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2011 και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την εκτροφή χοίρων, ανοίγοντας επιχείρηση στα σύνορα με την Παραγουάη.

Στους «κυανέρυθρους» αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2008, καταγράφοντας 52 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια. Ο Μαρσέλο Πλετς έκανε μεγάλη καριέρα στη γερμανική Γκλάντμπαχ (146 παιχνίδια με τη φανέλα της) και πριν από πέντε χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Kασκαβέλ Ρεκρεατίβο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα