Ι. Μπουτάρης: «Αν ήμουν το ΤΑΙΠΕΔ, θα έδινα τη Μοδιάνο με ένα ευρώ»

«Αν ήμουν εγώ το ΤΑΙΠΕΔ, θα έδινα την αγορά Μοδιάνο με ένα ευρώ». Τάδε έφη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας το τίμημα του 1.900.000 ευρώ που προσέφερε η One Outlet για την απόκτηση του 43,64% της αγοράς.

«Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν φιλοδοξίες, εγώ αν ήμουν ΤΑΙΠΕΔ θα έδινα την αγορά με ένα ευρώ, με τη δέσμευση ότι ο επιχειρηματίας θα κάνει τα έργα που πρέπει» σημείωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πάντως ότι «τα λεφτά θα πέσουν στη μαύρη τρύπα», δηλαδή στο χρέος της χώρας.
Ο ίδιος άφησε αιχμές για τα επιμελητήρια της πόλης, σημειώνοντας ότι «μόνο επικρίνουν την υπόθεση της παραχώρησης της στοάς Μοδιάνο».

Αναφερόμενος δε στον ρόλο του δήμου, τόνισε ότι μπορεί να είναι συμβουλευτικός, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν διαθέτει ούτε τα χρήματα για μια τέτοια γιγάντια ανάπλαση αλλά ούτε και είναι επιχειρηματίας». Σημείωσε μάλιστα ότι δουλειά του θα είναι να επιβλέπει πώς θα διατηρηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας της αγοράς και θα ομορφύνει η γύρω περιοχή.

Θέλοντας να υπογραμμίσει τον ρόλο που παίζει σε τέτοια ζητήματα αναφέρθηκε στο θέμα των αρχαιοτήτων της Βενιζέλου, όπου, όπως είπε, με παρέμβαση του δήμου διασφαλίστηκε ότι θα συνεχιστούν τα έργα του σταθμού και θα παραμείνουν και οι αρχαιότητες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα