Ουρές για μια θέση στη Ντίσνεϊλαντ

Οντισιόν στη Θεσσαλονίκη για 100 τυχερούς που θα πάνε Παρίσι

Επαγγελματίες χορευτές, επιστήμονες, ακόμη και κρεοπώλες διεκδικούν μια θέση εργασίας στον παράδεισο των μικρών και των μεγάλων παιδιών! Στην οντισιόν που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν αρκετοί νέοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, που αναζητούν προσωπικό για το πολυαγαπημένο πάρκο διασκέδασης, στο οποίο ζωντανεύει ο κόσμος του Ντίσνεϊ.

«Αναζητούμε ανθρώπους γεμάτους ενθουσιασμό και ενέργεια, προκειμένου να ενσαρκώσουν τους διάσημους χαρακτήρες μας και να συμμετέχουν στις υπέροχες παρελάσεις και στα άρματά μας. Είμαστε επίσης σε αναζήτηση περφόρμερ που να μοιάζουν στους κλασικούς ήρωες της Ντίσνεϊ για διάφορες παρελάσεις και συναντήσεις με τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους» έγραφε η «αγγελία» η οποία «ανέβηκε» στο διαδίκτυο. Οσοι την ανακάλυψαν (δεν κυκλοφόρησε ευρέως) και εκδήλωσαν ενδιαφέρον βρέθηκαν χθες το πρωί σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν μια θέση στην Ντίσνεϊλαντ είναι και ένας νεαρός κρεοπώλης! «Εχω βασικές γνώσεις χορού. Γνωρίζω, βέβαια, περισσότερο παραδοσιακούς χορούς. Ομως, ο χορός είναι ρυθμός και ο ρυθμός είναι ένας» είπε στη «δημοκρατία» o 34χρονος Λευτέρης Παρασκευάς, που θα άφηνε ευχαρίστως τη δουλειά του στην Ελλάδα για να βρεθεί στην Ντίσνεϊλαντ ντυμένος ως Ντόναλντ ή Γκούφυ.

Η μάχη μεταξύ των υποψηφίων πάντως είναι σκληρή, καθώς στην οντισιόν βρέθηκαν πολλοί χορευτές, όπως η 22χρονη Αθηνά Μπερκάκη από τη Λάρισα, που φοιτά στο τρίτο έτος της ανώτερης σχολής χορού.

«Καλή ευκαιρία»

«Θεωρώ ότι τώρα που τελειώνω τις σπουδές μου θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα οι δυνατότητες απασχόλησης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Ενας περφόρμερ στην Ντίσνεϊλαντ δεν ασχολείται μόνο με τον χορό. Είναι σαν να συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ, όπου παίζει ρόλο και η υποκριτική. Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη ότι μέσα σε μία μέρα ένας εργαζόμενος στην Ντίσνεϊλαντ μπορεί να ενσαρκώσει δύο και τρεις ξεχωριστούς ρόλους, θεωρώ ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία» είπε η νεαρή.

«Γνωρίζω ότι όλα δεν είναι ονειρεμένα στο εξωτερικό. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν δυσκολίες. Ρισκάρω, αλλά το κάνω για βιοποριστικούς λόγους» εξήγησε στην εφημερίδα μας η Εύα Σταμάτη, η οποία είναι περφόρμερ, μια ειδικότητα που δεν αναγνωρίζεται -όπως λέει- στη χώρα μας.

«Μια τέτοια δουλειά νομίζω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να ασχοληθούμε με αυτό που σπουδάσαμε» εξήγησε από την πλευρά της η Αντωνία Αγγλία.
Οι υπεύθυνοι της Ντίσνεϊλαντ αναζητούν στη χώρα μας 50 γυναικείους και 50 ανδρικούς ρόλους, υπόσχονται συμβάσεις πλήρους απασχόλησης για το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017, με δυνατότητες στέγασης και μισθούς που μπορεί να φτάσουν τα 2.000 ευρώ. Αφηναν μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιες συμβάσεις να επεκταθούν αργότερα σε «αορίστου χρόνου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα