Μοντέλα με… ιστορία στο ράλι της Μυκόνου

Τη φθινοπωρινή ηρεμία του νησιού των ανέμων αναστάτωσαν για τρεις ημέρες οι «βρυχηθμοί» των δεκάδων τετράτροχων μοντέλων μιας άλλης εποχής, τα οποία από την Παρασκευή έως και χθες έτρεχαν στο «Mykonos Olympic Classic Rally».

Πρόκειται για τον 7ο γύρο του Επάθλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων (FIA) για ιστορικά Regularity Rally, καθώς και για τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Επάθλου. Η κοσμοπολίτικη Μύκονος μετατράπηκε σε… Μονακό και στα στενά δρομάκια της μάρσαραν πολλά αυτοκίνητα του παρελθόντος που έχουν γράψει ιστορία, όπως η θρυλική Alfa Romeo Alfasud, το Ford Anglia, η Mercedes Benz 280 SL και περασμένα μοντέλα της Porsche 911.

«Η πρώτη ευρωπαϊκή εκδοχή του Mykonos Olympic Classic Rally στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας εξαιρετική γεύση σε αγωνιζομένους αλλά και σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Η ομορφιά της Μυκόνου, οι δύσκολες και τεχνικές διαδρομές του κοσμοπολίτικου νησιού, σε συνδυασμό με την εξέλιξη του αγώνα, είχαν ως αποτέλεσμα ένα κοκτέιλ που συγκίνησε φίλους -και όχι μόνο- του σπορ» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ). Τη διοργάνωση ανέλαβαν από κοινού ο Δήμος Μυκόνου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και η outloudeventservices (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα