Εφυγε η «κυρα-Γιώργαινα», σύζυγος του Γ. Κατσαρού

Η λατρεμένη σύζυγος του Γιώργου Κατσαρού, για την οποία είχε γράψει το τραγούδι «Ερωτά μου ανεπανάληπτε» και ο Πυθαγόρας το θρυλικό κομμάτι «Κυρα-Γιώργαινα, ο Γιώργος σου πού πάει;», η Μιρέλλα Κουτσόκωστα, πέθανε την περασμένη Κυριακή από πνευμονική ανεπάρκεια στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Για ενάμιση χρόνο έδινε μια γενναία μάχη με την ασθένεια, έχοντας στο πλευρό της τον σημαντικό μουσικοσυνθέτη, αλλά και τα παιδιά τους Αντώνη και Αλέξανδρο Κατσαρό.

Η σπουδαία χορογράφος και χορεύτρια, που άφησε εποχή τόσο στο θέατρο όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο, με συμμετοχές σε αρκετές ταινίες, όπως «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και «Ο κύριος πτέραρχος», γνώρισε τον Γιώργο Κατσαρό το 1962 στην επιθεώρηση «Να τι δεν είχες, Αθήνα».

«Εζησε με τον πατέρα μου πενήντα χρόνια γεμάτα από αγάπη και ευτυχία. Οχι επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή τους έζησα, ήταν μια σπάνια περίπτωση δεμένου ζευγαριού» δήλωσε ο γιος της, ο αθλητικός συντάκτης Αντώνης Κατσαρός. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα