Λεωφορείο ακρωτηρίασε πεζό!

Τρόμος στον Πειραιά! Ακυβέρνητο αστικό διέγραψε ξέφρενη πορεία τραυματίζοντας 77χρονο και προκαλώντας ζημιές σε 20 Ι.Χ

Τον τρόμο σκόρπισε χθες το μεσημέρι στον Πειραιά ένα ακυβέρνητο αστικό λεωφορείο, το οποίο ακολουθώντας μια ξέφρενη πορεία προκάλεσε τον ακρωτηριασμό ενός 77χρονου και κατέστρεψε τουλάχιστον 20 σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στον δρόμο του.
Η «τρελή» κούρσα του λεωφορείου της γραμμής 915, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λόφος Βώκου – Προφήτης Ηλίας, ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30, όταν ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, προκειμένου να βοηθήσει τους οδηγούς δύο Ι.Χ. που είχαν τρακάρει.

Ξαφνικά, είτε λόγω απροσεξίας του οδηγού του λεωφορείου είτε λόγω μηχανικού προβλήματος στο χειρόφρενο, το βαρύ όχημα άρχισε να κατηφορίζει στο οδόστρωμα, παρασύροντας αυτοκίνητα, κλαδιά δέντρων και άλλα αντικείμενα και τραυματίζοντας σοβαρά τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Οι λιγοστοί επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του λεωφορείου ούρλιαζαν από τον φόβο τους, ενώ ο εφιάλτης τους πήρε τέλος όταν το όχημα «καρφώθηκε» στις τσακισμένες λαμαρίνες δύο αυτοκινήτων, με τα οποία είχε συγκρουστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το λεωφορείο κινήθηκε ανεξέλεγκτο για μερικά δευτερόλεπτα, καλύπτοντας απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων. Ο εμφανώς σοκαρισμένος 60χρονος οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πειραιά, υποστήριξε ότι «έδεσε» κανονικά το χειρόφρενο. «Ηθελα μόνο να βοηθήσω, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να περάσω. Δεν ξέρω τι συνέβη» είπε στους αστυνομικούς. Την προανάκριση για τα αίτια του απίστευτου περιστατικού διενεργεί η Τροχαία Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής τόνιζαν χθες ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση συμβαίνουν συχνά σοβαρά ατυχήματα εξαιτίας της κακής σήμανσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα