«Ομολογώ αλλά δεν θυμάμαι ότι το έκανα» κατέθεσε ο φονιάς της παιδοψυχιάτρου

Τα κίνητρα του δράστη προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί στη Λαμία, οι οποίοι εξιχνίασαν την άγρια δολοφονία της γνωστής παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που κατακρεουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα στο διαμέρισμά της. Οπως απέδειξαν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν αυτός που κατάφερε πάνω από 15 μαχαιριές στο κορμί της άτυχης γυναίκας.

Ο ίδιος ομολόγησε, αλλά επικαλέστηκε κενά μνήμης σχετικά με την αιτία του εγκλήματος! «Για να λέτε ότι βρέθηκε γενετικό μου υλικό, μάλλον έχω κάνει το έγκλημα… Ομως, εγώ δεν το θυμάμαι» φέρεται ότι δήλωσε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών. Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η δολοφονία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας επικέντρωσαν τις έρευνές τους στο φιλικό περιβάλλον της παιδοψυχιάτρου και κυρίως σε όσους έρχονταν σε συχνή επαφή μαζί της μέσω του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα, στον οποίο δραστηριοποιούνταν έντονα και η ίδια. Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είναι εξέχον στέλεχος της κίνησης και πρόεδρος των αντίστοιχων γραφείων στην Καρδίτσα. Οι έρευνες οδήγησαν στα ίχνη του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον αναζητήσουν στο σπίτι του στους Σοφάδες Καρδίτσας. Ομως είχε καταλάβει πως τον ψάχνουν και είχε εξαφανιστεί. Οπως ισχυρίστηκε όταν συνελήφθη, περιπλανήθηκε στα βουνά και προσπάθησε να βρει κατάλυμα σε ένα μοναστήρι, απ’ όπου τελικά τον έδιωξαν, δίνοντάς του πρώτα τροφή και νερό.

Ο 39χρονος, ο οποίος κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει οτιδήποτε, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα