Οι πρωτιές του 2017

«Γένους αρσενικού» είναι για τη χώρα μας το νέο έτος, καθώς το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2017 ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. Το πρώτο μωρό του χρόνου ήρθε στον κόσμο σε ιδιωτική μαιευτική κλινική του Ηρακλείου της Κρήτης, ένα λεπτό μετά τη μετάβαση στο 2017, με καισαρική τομή, και είχε βάρος 3 κιλά και 350 γραμμάρια. Εν τω μεταξύ, στον καθιερωμένο πια «αγώνα» για το πρώτο πλοίο που θα δέσει στο λιμάνι του Πειραιά «νικητής» αναδείχτηκε ο καπετάνιος του «Blue Star Delos». Το πλοίο, που εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες, έδεσε κάβους στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μόλις ένα λεπτό μετά την έλευση του νέου έτους, ενώ στη γέφυρά του ανέβηκε για να ευχηθεί καλή χρονιά σε πλήρωμα και επιβάτες ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.

Αρνητικό στον έλεγχο που ακολούθησε ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία μετά την «αυγή» του 2017. Συγκεκριμένα, η Αμεση Δράση δέχτηκε κλήση ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα για συναγερμό σε σπίτι στην Ηλιούπολη, ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο συναγερμός είχε ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική για το 2017 ήταν στις 00.03 για φωτιά σε οικόπεδο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα