Τόσκας: Ορισμένα media κρύβουν τις επιτυχίες κατά των ναρκωτικών

Ικανοποιημένος από το έργο της Αστυνομίας και τη μείωση της εγκληματικότητας δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας (φωτό). Σε συνέντευξή του υπογράμμισε ως παραδείγματα την εξουδετέρωση μεγάλων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, τη μείωση των ένοπλων ληστειών και τη σύλληψη των μελών ενός μεγάλου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος στη Δ. Αττική. «Αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, που επιθυμούν να κάνουν θόρυβο και να βαφτίζουν το άσπρο, μαύρο» σημείωσε και κατήγγειλε ότι ορισμένα media «θάβουν» τις επιτυχίες κατά των κυκλωμάτων ναρκωτικών.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τρομοκρατίας, ο κ. Τόσκας χαρακτηρίζει τη σύλληψη της Ρούπα σημαντικό γεγονός και δηλώνει επιφυλακτικός αναφορικά με το τι θα προκύψει από τις έρευνες. «Οι ομάδες αυτές αποτελούν την ουρά της παλιάς γνωστής τρομοκρατίας.

Η εξουδετέρωσή τους αποτελεί σημαντικό γεγονός και δίνει το μήνυμα ότι η κοινωνία μπορεί να προχωρήσει με σταθερότητα μέσα από τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις της, τις νόμιμες και τις μαζικές, και όχι μέσα από τις ατομικές αντιδράσεις της τρομοκρατίας, που, ως γνωστόν, δεν βγάζουν πουθενά και ιστορικά έχουν αποτύχει σε όποια πολιτική προσπάθεια» επισημαίνει ο υπουργός. Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια όταν γίνει πρωθυπουργός, ο κ. Τόσκας σημείωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης ήταν μέλος προηγούμενων κυβερνήσεων.

Γιατί όσα λέει δεν τα εισηγήθηκε και δεν τα εφάρμοσαν τότε; Μέσα σε 4 ώρες δεν λύνονται καταστάσεις που έχουν συσσωρευτεί εδώ και 40 χρόνια και τις οποίες υπέθαλπαν προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί έσπρωχναν κάτω από το χαλί των Εξαρχείων τα προβλήματα, χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά για τους κατοίκους και την περιοχή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα