Ξαφνικό ενδιαφέρον από Ρώσους για την Ξάνθη!

Εντονο ενδιαφέρον για τον χώρο του ποδοσφαίρου -ειδικά στη βόρεια Ελλάδα- εκδηλώνουν αυτό το διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ρωσικά συμφέροντα. Η κινητικότητα, που δεν είναι τυχαίο ότι σημειώνεται υπό τη σκιά της κλιμακούμενης έντασης στις σχέσεις Αθήνας – Μόσχας, αφορά συγκεκριμένα την εξαγορά της ιστορικής ομάδας της Ξάνθης που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και έχει γράψει τις τελευταίες δεκαετίες τη δική της ιστορία όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά -με τις εμφανίσεις της- και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση φέρεται έτοιμη από την πλευρά της να προβεί -μετά τις πρόσφατες απελάσεις διπλωματών- και σε άλλες κινήσεις που θα οξύνουν περαιτέρω το κλίμα.

Οπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», η Αθήνα, εκτελώντας εντολές του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ (που συχνά κάνει προσωπικά παιχνίδια), απειλεί να απελάσει τώρα τον Ιβάν Σαββίδη και τον επίσης ομογενή επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού Μπόρις Μουζενίδη, με το πρόσχημα ότι συνδέονται με τις «κινήσεις» κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αλλες «υποχωρήσεις»

Ωστόσο φαίνεται ότι ο εκβιασμός περί απέλασης έχει πραγματικό στόχο να πιεστούν για άλλες «υποχωρήσεις» και, κυρίως, ο Ι. Σαββίδης να δεχτεί να πουλήσει το μερίδιό του στον ΟΛΘ.
Μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποκτά τεράστια σημασία, καθώς μέσω αυτού το γειτονικό κράτος θα αποκτήσει έξοδο στο Αιγαίο, ενώ συνδέεται και με το «χρυσοφόρο» σχέδιο για τη δημιουργία πλωτής διώρυγας από τον Δούναβη έως τον Θερμαϊκό Κόλπο!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα