Συνελήφθη Αλβανός ληστής στην Ακρόπολη

Ανοιγε ΙΧ σπάζοντας τα τζάμια με σφυρίΚόκκινο εξακολουθεί να χτυπά η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης, όπου, εκτός από τις ληστείες σε βάρος των πολιτών, οι συμμορίες λεηλατούν και αυτοκίνητα. Χθες, η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του «διαρρήκτη με το σφυρί» που είχε ρημάξει δεκάδες Ι.Χ. στην περιοχή. 

Ο 28χρονος Αλβανός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων καθώς με τη χρήση του ειδικού σφυριού που είχε στην κατοχή του έκανε γυαλιά καρφιά τα τζάμια των παρκαρισμένων οχημάτων και στη συνέχεια αφαιρούσε ό,τι έβρισκε στο εσωτερικό τους, από χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι ρούχα!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον νεαρό αλλοδαπό το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ακρόπολη τη στιγμή που παραβίαζε ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα, όπως προέκυψε από περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο δράστης φέρεται μέσα σε διάστημα δύο μηνών, από τον περασμένο Ιούνιο έως τη σύλληψή του, ότι είχε διαρρήξει με σφυρί τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών.

Στο πεδίο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας, που κατέληξε στη θανάσιμη πτώση του 25χρονου Νίκου από τον βράχο του Λόφου Φιλοπάππου, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε έναν κύκλο δέκα ατόμων από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα