Κόντρα για τον νόμο Παρασκευόπουλου

Η υπόθεση της Energa, η αποφυλάκιση Φλώρου και κατ’ επέκταση ο νόμος Παρασκευόπουλου αποτέλεσαν την αφορμή για ακόμη μία κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. «Δύο οι επιβεβαιώσεις της ημέρας: α) Το αίτημα για “δίκαιη Δικαιοσύνη” είναι πλέον καθολικό, β) η διαφθορά αγγίζει σημαντικά και οργανικά τμήματα του κρατικού διοικητικού μηχανισμού. Απαιτούνται τομές και για τα δύο…» σημείωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., σε συνέντευξή του ανέφερε: «Για να καταλάβετε το μέγεθος της πολιτικής αλητείας του κ. Βαξεβάνη και του νέου παραμυθιού που προσπαθεί να χτίσει το Μαξίμου, αρκεί το εξής: Ο Φλώρος διώχθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Ν.Δ. και αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον νόμο Παρασκευόπουλου».

Αλλά και ο τομεάρχης Αμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας τόνισε: «Ας μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας γιατί μετά από 3,5 χρόνια διακυβέρνησης και ενώ είναι πανθομολογούμενο ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου έχει κάνει τεράστια ζημιά στην ελληνική κοινωνία, δεν τον καταργεί… Υπουργοί Δικαιοσύνης έρχονται και φεύγουν, ο νόμος Παρασκευόπουλου είναι εκεί».

Το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του, υποστηρίζει: «Τα ερωτηματικά για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου παραμένουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα