Εκτέλεση επιχειρηματία με μαφιόζικο «άρωμα»!

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το νέο δολοφονικό χτύπημα μέσα σε ένα 24ωροΣυναγερμό σήμανε χθες το βράδυ στις αστυνομικές Αρχές η νέα εν ψυχρώ δολοφονία -η δεύτερη μέσα σε μόλις 24 ώρες- ενός 46χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Πανόραμα, στη Βούλα. Οι Αρχές εξετάζουν εάν και αυτήν δολοφονία εντάσσεται στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας, ωστόσο -προς το παρόν- κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της μαφιόζικου τύπου επίθεσης είναι ένας Ελληνοαυστραλός, γνωστός και με το προσωνύμιο «Αυστραλός». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν μέτοχος σε γνωστή εταιρία security, με έδρα τα νότια προάστια, ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Ολα συνέβησαν στις 8 χθες το βράδυ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχτηκε πυροβολισμούς -τουλάχιστον τρεις- την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας. Μάλιστα, ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αμάξι του για να αποφύγει τις σφαίρες, ωστόσο οι δράστες φρόντισαν να τον… αποτελειώσουν, και το θύμα πέθανε ακαριαία. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που άρχισαν επιτόπιες έρευνες εκεί όπου δολοφονήθηκε αλλά και στη γύρω περιοχή.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το χθεσινοβραδινό χτύπημα να συνδέεται με τη μαφιόζικη επίθεση στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης.

Μπλόκαρε το καλάσνικοφ

Στο μεταξύ, τυχερός φαίνεται πως στάθηκε ο 37χρονος που έγινε στόχος στο νέο αιματηρό επεισόδιο του ακήρυχτου πολέμου της νύχτας το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά. Το συμβόλαιο θανάτου δεν εκπληρώθηκε, καθώς το καλάσνικοφ των επίδοξων δολοφόνων του «μπλόκαρε», με αποτέλεσμα να σωθεί με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Το βράδυ της Τρίτης, μόλις ο 37χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του στην Ακτή Κονδύλη, τον πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού ένα λευκό βαν. Μέσα από την καμπίνα ο συνοδηγός έβγαλε ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς εναντίον του. Ομως, ξαφνικά το όπλο μπλόκαρε και έτσι ο οδηγός του βαν έβαλε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.

Το παρολίγον θύμα των πληρωμένων δολοφόνων μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με τραύματα από τις σφαίρες στα χέρια, τα πόδια και επιδερμικά στην κοιλιακή και τη θωρακική χώρα. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να διαφύγει τον κίνδυνο. Χθες το πρωί, με δική του ευθύνη, ο 37χρονος απαίτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο για νοσηλεία και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Λίγη ώρα μετά την απόπειρα ένα χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο το κλεμμένο λευκό βαν των δραστών και στο εσωτερικό του επίσης καμένο το καλάσνικοφ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα