Σάλος με τις διαρροές για προανακριτική στην Υγεία

Αρχισαν τα «όργανα» για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, καθώς το ενδεχόμενο σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα πεπραγμένα των Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου, Βορίδη, Λοβέρδου, Σαλμά έχει προκαλέσει ήδη πολιτικούς τριγμούς«Δεν θα γίνει προανακριτική και βάζω στοίχημα γι’ αυτό» έσπευσε να προβλέψει ο Αδωνις Γεωργιάδης, που έχει στοχοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις 23 προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, υποστηρίζοντας ότι δεν προκύπτει απολύτως καμία ποινική ευθύνη.

«Τα αήθη χτυπήματα της κυβέρνησης τα εκλαμβάνω ως παράσημα και τίτλους τιμής. Τέτοιες αθλιότητες τις έχω για πρωινό» δήλωσε, από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στις διαρροές περί εμπλοκής του απάντησε και ο Μάριος Σαλμάς, υποστηρίζοντας ότι η θητεία του στο υπουργείο Υγείας ήταν «πεντακάθαρη».

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη σύσταση προανακριτικής, μιλώντας για «απαράδεκτες διαρροές».

Η κυβέρνηση, πάντως, ήταν αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της, με κομματικές πηγές να συνιστούν «περισσότερη υπομονή και λιγότερο άγχος» σε όσους προεξοφλούν τα συμπεράσματα του πορίσματος.

Oσο για τον Αντώνη Μπαλωμενάκη, πρόεδρο της εξεταστικής, ενημέρωσε ότι το πόρισμα θα δοθεί τμηματικά, σε τέσσερις φάσεις, για το «Ερρίκος Ντυνάν», τις αρθροσκοπήσεις, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το φάρμακο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα