Πάτρα: Στήριξη Μητσοτάκη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη

Στην Πάτρα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος θα παραστεί σήμερα στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας, αγίου Ανδρέα. Χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την παρουσία του σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας έστειλε μήνυμα στήριξης στον «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα στις περιοδείες του έχει δίπλα του τους «γαλάζιους» υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να στείλει μήνυμα συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Ν.Δ. για το σύνολο των εκλογικών μαχών, τοπικών, εθνικών και ευρωεκλογών του 2019. Στο ίδιο μοτίβο ήταν και η προηγούμενη εξόρμηση του κ. Μητσοτάκη στη Στερεά Ελλάδα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον Γοργοπόταμο, προκειμένου να ενισχυθεί η υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού.

Στο μεταξύ, την υποχρεωτική ένταξη του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης στα σχολεία εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του χθες στο Κέντρο Πρόληψης και Εξέτασης Checkpoint και τη συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης και εθελοντές του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή». Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ενέταξε τη δέσμευσή του στην κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης από τις μικρές παιδικές ηλικίες ώστε να αντιμετωπιστούν προκαταλήψεις.

«Πρέπει να σπάσουμε στερεότυπα και διακρίσεις που έρχονται από το παρελθόν. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι μια καλά ενημερωμένη κοινωνία, η οποία δίνει σε όλες και σε όλους ίσες ευκαιρίες, είναι η κοινωνία η οποία τελικά δεν κάνει διακρίσεις» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξήρε τη δουλειά του κέντρου για την αντιμετώπιση του HIV.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου, ενώ τα μέλη του συλλόγου εξέθεσαν στον κ. Μητσοτάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οροθετικοί σχετικά με την ιατροφαρμακευτική κάλυψή τους, ενώ του μίλησαν και για ζητήματα κοινωνικού αποκλεισμού. «Είμαι εδώ για να στείλω με τον πιο εμφατικό τρόπο το μήνυμα ότι η νόσος που προκαλεί ο ιός HIV όχι απλά θεραπεύεται, αλλά, όταν κάποιος πάρει τη σωστή θεραπεία, σταματά και να τον μεταδίδει» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα