Αθλιες δικαιολογίες από Κουντουρά για το «ναι»

Επειτα από πολλές εβδομάδες σιωπής η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά (φωτό) εμφανίστηκε χθες στο βήμα της Βουλής χαρακτηρίζοντας θρασύτατα «πατριωτική θέση» το «ναι» που θα πει στη σημερινή ψηφοφορία«Οι όποιες επιφυλάξεις μου πριν ένα χρόνο παρεκάμφθησαν όταν αποσαφηνίστηκαν όλα τα επίμαχα σημεία της συμφωνίας που δημιουργούσαν αντιδράσεις… Η συμφωνία έρχεται να δώσει λύση σε μια ιστορική εκκρεμότητα…

Η θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική στάση, και το χρωστάμε στην πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές» υποστήριξε η κυρία Κουντουρά. Την ίδια ώρα και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα εμφανίστηκε με εξίσου απαράδεκτες θέσεις και «φωτογράφισε» τη θετική της ψήφο.

Η κυρία Παπακώστα δήλωσε: «Τη συμφωνία δεν την πιστώνεται η αριστερή κυβέρνηση. Την πιστώνεται η πάγια εθνική στάση της χώρας». Υποστήριξε δε ότι οι τελικές αποφάσεις θα λαμβάνονταν από το κόμμα της (ΝΕΟ), ενώ έκανε αρκετές αναφορές στον Κώστα Καραμανλή καθώς και στον ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Θύμα στοχοποίησης δήλωσε στο μεταξύ η Ελενα Κουντουρά. «Εάν συμβεί τίποτα σε εμένα και στην οικογένειά μου, οι ευθύνες δεν θα βαρύνουν μόνο τους δράστες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς» είπε και κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη για κατ’ επανάληψη στοχοποίησή της. Κατήγγειλε μάλιστα τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ότι προσφέρει «πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία που την απειλούν και της στέλνουν φωτογραφίες με νεκρές γυναίκες».

Υποστήριξε, τέλος, ότι δέχεται «άθλιες επιθέσεις» η ίδια για το ήθος της αλλά και η οικογένειά της και «ο νεκρός πατέρας» της, «φωτογραφίζοντας» τον Πάνο Καμμένο. Από την πλευρά του, ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι καταδικάζει κάθε επίθεση εναντίον της Ελενας Κουντουρά δείχνοντας ευαισθησία που εκείνη, όπως είπε, δεν έδειξε το 2011, ενώ την επέκρινε λέγοντάς της ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία για να μείνει υπουργός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα