Ο… πανικός οδηγεί τη Γεννηματά σε λεκτικές ακρότητες

Δεν μπορεί πια να κρύψει τον πανικό της η Φώφη Γεννηματά, υιοθετώντας σταθερά μία φρασεολογία… υπερβολήςΠιστεύοντας ότι αποκτά «πολιτικό λόγο», ντύνει κάθε πρόταση που εκστομίζει με λέξεις που χρησιμοποιούνται σε άλλα καθεστώτα.

Μπορεί να άφησε πια τη μομφή περί ολοκληρωτισμού σε βάρος της κυβέρνησης, αλλά συνεχίζει να μιλάει για «διχασμό», «αλισβερίσια», «εκβιασμούς», «ίντριγκες», «εκφυλισμό», δείχνοντας ότι έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία της, αφού βλέπει πως η πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας εν όψει εκλογών θα την οδηγήσει στα… τάρταρα.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έπειτα από χρόνια «κατόρθωσε» να μείνει και πάλι με τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου, τους οποίους δεν ελέγχει, αλλά το γεγονός ότι παρεκτρέπεται φραστικά δείχνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της. Το τελευταίο διήμερο η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. έδειξε ένα άλλο πρόσωπο.

Στην Καλαμάτα, όπου μετέβη το Σάββατο, η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου δεν τη φώτισε και με δηλώσεις της επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι είναι ένα βαρίδι που έχει τελειώσει στη συνείδηση των πολιτών. «Να φύγει τώρα πριν η ζημιά για τη δημοκρατία και τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη» είπε, για να συμπληρώσει: «Ζούμε, δυστυχώς, με την κυβέρνηση Τσίπρα πρωτοφανή περίοδο παρακμής και ξεπεσμού. Με αλισβερίσια, εκβιασμούς, ίντριγκες που θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα. Ζούμε έναν νέο διχασμό».

Η κυρία Γεννηματά ξεπέρασε τον κακό εαυτό της, δείχνοντας ότι έχει πολλά νεύρα, στην ομιλία της χθες και στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. «Η χώρα βιώνει συνθήκες παρακμής και εκφυλισμού της πολιτικής ζωής» επισήμανε και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό κατώτερο των περιστάσεων» και υποστηρικτή του Μαδούρο. Στο κάδρο έβαλε και τον πρόεδρο της Ν.Δ., λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με τη συμπαράσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη» θέλει «να εμφανιστεί ως ο καταληψίας του προοδευτικού χώρου».

«Η Ν.Δ. είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλός μας και αυτό δεν αλλάζει» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από προοδευτική διακυβέρνηση.

«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ψήφος στη Ν.Δ. είναι ένα αναγκαίο κακό για να γλιτώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι βαθιά γελασμένοι» είπε και έκανε άνοιγμα στους παπανδρεϊκούς. Απαντώντας στα περί αποχώρησης της ΔΗΜ.ΑΡ. και του Ποταμιού, είπε ότι «αποχώρησε το 0,036% των δυνάμεών μας». Αυτό, βέβαια, θα φανεί στις εκλογές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα