Σφοδρά πυρά από τη Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ. προκάλεσε η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να στείλει επιστολή στον Νίκο Βούτση, ζητώντας να μην αλλάξει τον Κανονισμό της ΒουλήςΗ Μαρία Σπυράκη επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός, που βασίζεται στις διαθέσεις της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και του κ. Παπαχριστόπουλου, απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής σαν να είναι υφιστάμενός του, αγνοώντας ότι η Βουλή ελέγχει την κυβέρνηση και όχι η κυβέρνηση τη Βουλή». Σημείωσε δε ότι το μόνο που κατάφερε να πιστοποιήσει ο κ. Τσίπρας με όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι η πλειοψηφία του είναι ευκαιριακή και πως είναι έτοιμος να ενδώσει στις απαιτήσεις του άλλοτε αναντικατάστατου εταίρου του.

Η κυρία Σπυράκη κάλεσε, επίσης, τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση «να σεβαστεί τον θεσμικό του ρόλο».

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η Φώφη Γεννηματά (φωτό). «Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Βουλής είχαν εξαγγείλει αλλαγή στον Κανονισμό της Βουλής εκβιαζόμενοι από τον συνεταίρο τους. Μετά τις αντιδράσεις μας και τη γενική κατακραυγή, ο κ. Τσίπρας έκανε πίσω. Αδειασε και τον κ. Βούτση, στον οποίο έδωσε οδηγίες, σαν να πρόκειται για υπάλληλό του, να πάρει κατά παραγγελία γνωμάτευση. Παρακμή και εκφυλισμός» δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα