Χαροκαμένη μητέρα απειλούσε να αυτοκτονήσει

Σε απόγνωση από τις δικαστικές ΑρχέςΝα δώσει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο φρικτό τρόπο που το έκανε η κόρη της το 2016 απειλούσε χθες το πρωί η Σταυρούλα Κοεμτζή, που ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών. Σκοπός της απελπισμένης αυτής κίνησης ήταν να πιέσει τους ιθύνοντες να επισπεύσουν τις έρευνες σχετικά με τα αίτια θανάτου της 22χρονης κόρης της, Λίνας, που έκανε «βουτιά θανάτου» από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, όταν είδε γυμνές φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

Ο φόβος πως η χαροκαμένη μάνα θα έκανε πράξη την απειλή της σήμανε συναγερμό και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ειδικός διαπραγματευτής.

Την έπεισαν

Ευτυχώς, λίγο πριν από το μεσημέρι, ο διαπραγματευτής έπεισε τη γυναίκα να κατέβει από την ταράτσα. Οπως υποστήριξε η ίδια μετά το τέλος της περιπέτειάς της, παρά την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου της κόρης της, η έρευνα δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Τόνισε, μάλιστα, ότι βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες και έκανε δραματική έκκληση να λάμψει η αλήθεια. 

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Ωστόσο, η υπόθεση ακόμα εκκρεμεί, ενώ δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημα της οικογένειας, με το οποίο ζητά τη διενέργεια αυτοψίας και αναπαράστασης στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η κοπέλα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα