Παραιτήθηκε η γ.γ. Τουρισμού Κουρνέτα των ΑΝ.ΕΛ.

Την παραίτησή της υπέβαλε η γενική γραμματέας Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα, επικαλούμενη λόγους πολιτικής αξιοπρέπειαςΟπως αναφέρει, οδηγήθηκε στην απόφαση να παραιτηθεί για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, καθώς «οι τελευταίες εξελίξεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου». Η κυρία Κουρνέτα τοποθετήθηκε πριν από δύο χρόνια στη θέση της γενικής γραμματέως Τουρισμού κατόπιν προτάσεως του Πάνου Καμμένου, τον οποίο και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του.

«Παραμένοντας απόλυτα σταθερή στις αρχές και τις θέσεις μου, για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, με την επιστολή αυτή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της γενικής γραμματέως Τουρισμού. Από την ανάληψη των καθηκόντων μου μέχρι και σήμερα, εργάστηκα επίμονα και με προσήλωση, με στόχο να συμβάλω στο κρίσιμο έργο που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού» σημειώνει στην επιστολή της η κυρία Κουρνέτα.

Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά έκανε δεκτή την παραίτηση και αναμένεται πλέον η κάλυψη της θέσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα