«Ονειρα» Μαλέλη για Φώφη στο Μαξίμου!

Εξυπνάδες εκτός τόπου και χρόνουΣτον κόσμο τους επιμένουν να ζουν στο ΚΙΝ.ΑΛ., που τώρα… ονειρεύονται πρωθυπουργό τη Φώφη Γεννηματά! Δεν είναι αστείο, καθώς το είπε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. 

«Για να πάρουμε μέρος σε μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή. Οταν την πάρουμε θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας, που εκφράζει τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία, και τότε η Φ. Γεννηματά θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί όχι και πρωθυπουργός. Εχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό, το πιστεύω αυτό»…

Επιβεβαίωση

Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «κυριακάτικης δημοκρατίας» πριν από δύο εβδομάδες, που ανέφερε «Αυτό που φοβούνται τα “γαλάζια” στελέχη είναι τυχόν αξίωση της κυρίας Γεννηματά να θέσει όρο για να συνεργαστεί με τη Ν.Δ. να μην είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολύ περισσότερο “υποπτεύονται”, χωρίς φυσικά να δίνουν καμία τύχη, ότι ευσεβής πόθος της Φώφης Γεννηματά είναι να γίνει η ίδια πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ.».

Ο κ. Μαλέλης υποστήριξε, εξάλλου, ότι αν στις ευρωεκλογές το ΚΙΝ.ΑΛ. πάρει διψήφιο (!) ποσοστό, «μπορεί μετά να γίνει η ανατροπή και να γίνουμε δεύτερο κόμμα, όχι αμέσως, αλλά αργότερα. Μια αυτοδύναμη Ν.Δ. θα ήταν καταστροφική για τον τόπο» τόνισε, ενώ αναγνώρισε πως «μερικές κυβερνήσεις (όπως η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου) δεν απέδωσαν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα