Απύρετος ο Ιερώνυμος – Διαψεύδεται ότι έλαβε το φάρμακο του… Τραμπ

Ξεπερνά τον κίνδυνο ο Αλβανίας Αναστάσιος

Σταθερή και αντιμετωπίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος νοσηλεύεται από την Τετάρτη το πρωί στον 9ο όροφο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ο Αρχιεπίσκοπος, ύστερα από μοριακή εξέταση που υπεβλήθη την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και οι θεράποντες ιατροί του εισηγήθηκαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και την εισαγωγή του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αυτές τις ημέρες, το περιβάλλον του μακαριοτάτου βίωσε την αγωνία, με τους στενούς συνεργάτες του να ανησυχούν για την πορεία της υγείας του, αφού ο κ. Ιερώνυμος σε λίγους μήνες συμπληρώνει το 82ο έτος της ηλικίας του και παράλληλα πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Οι γιατροί, ωστόσο, ήταν καθησυχαστικοί, αφού ο πυρετός υποχώρησε και ταυτόχρονα ο μακαριότατος έδειχνε ευδιάθετος και αισιόδοξος.

Συγχρόνως, εκατοντάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και συμπάθειας από αρχιερείς, πολιτικούς και πιστούς που εύχονται ταχεία ανάρρωση. Ακόμη, ο κύκλος του Αρχιεπισκόπου φαίνεται ότι διαψεύδει τις ειδήσεις ότι έχουν φέρει ειδική θεραπευτική αγωγή από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από την Αμερική, και κάνει γνωστό ότι ο κ. Ιερώνυμος ακολουθεί την ενδεδειγμένη αγωγή του νοσοκομείου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος με γραπτό μήνυμα θα απευθύνει χαιρετισμό στο ποίμνιό του, θέλοντας να αναφερθεί ο ίδιος στην προσωπική του δοκιμασία, αλλά και στην έντονη κριτική που ασκείται τελευταία στην Εκκλησία.

Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες δέκα ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, τα συμπτώματα του κορονοϊού έχουν υποχωρήσει και έχει αναρρώσει πλήρως. Συνεπώς, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αναμένεται σήμερα ή αύριο να πάρει εξιτήριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα