Έκλεψαν τα παπούτσια και την ολυμπιακή δάδα του Τσαπατάκη

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έπεσε ο Ελληνας παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης. Ο ίδιος, με ένα Instagram story του, αποκάλυψε πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και του πήραν πολύτιμα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τσαπατάκης ανέφερε: «Αυτοί που με διέρρηξαν ας φέρουν πίσω αυτά που πήραν. Ξέρουν γιατί».

Το video του μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και ο ίδιος δέχτηκε ένα κύμα συμπαράστασης στα social media, με τον κόσμο να αναδημοσιεύει το εν λόγω video γράφοντας πως είναι «ντροπή» και «αίσχος» αυτό που συνέβη. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και αρκετά ζευγάρια παπούτσια του παραολυμπιονίκη. Ο ίδιος, αλλά και οι διαδικτυακοί του φίλοι δημοσίευσαν μια φωτογραφία με τα ζευγάρια παπούτσια που εκλάπησαν και έκαναν έκκληση σε όποιον τα δει να πωλούνται παράνομα στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσει με τον αθλητή.

Χθες, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, ο αθλητής αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτειά του: «Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στα Χανιά, καθώς κάνω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Εστειλα έναν φίλο μου στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και, όταν έφτασε, διαπίστωσε πως κάποιος είχε παραβιάσει τον χώρο.

Μπαίνοντας, δηλαδή, στον χώρο αντίκρισε την απίστευτη εικόνα. Μάλλον προσπάθησαν να πάρουν και την τηλεόραση, αλλά δεν πρόλαβαν. Μου πήραν αρκετά πράγματα αξίας – τα πιο πολλά, παπούτσια. Έχω επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ωστόσο ελπίζω πως θα πιάσουμε στο φιλότιμο τους δράστες και θα τα επιστρέψουν». Και πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσω και τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έχει δείξει. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν 7-8 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία είναι αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πιθανότατα λείπει η δάδα από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα