Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Αρχίζει σαφάρι ελέγχων στη Θεσσαλονίκη

Διορία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ζήτησε να δώσουμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από σύσκεψη με φορείς, όταν τόνισε: «Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες στο σύστημα υγείας για να ανασάνει, εμείς έξω στους δρόμους και οι πολίτες στα σπίτια τους». Στη σύσκεψη μετείχαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο επιθεωρητής Αστυνομικών Υπηρεσιών Β. Ελλάδας Κωνσταντίνος Σκούμας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ένα πεδίο συνεργιών, έτσι ώστε οι έλεγχοι να είναι πιο στοχευμένοι και κατά συνέπεια πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί».

Αναφερόμενος στις ονομαστικές εορτές που ακολουθούν, τόνισε ότι όλα θα πρέπει να γίνουν τηλεφωνικά, μέσα από τρόπους που δεν θα επιτρέψουν την άμεση επαφή: «Από γιορτές, η Κατερίνα και ο Ανδρέας να γιορτάσουν από το τηλέφωνο. Στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις: στα ψώνια, στον δρόμο, στη δουλειά, παντού με μάσκα. Το ξαναλέω, ειδικά με τη δουλειά, όλοι με μάσκα. Εμείς θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης και θα βοηθάμε όπου χρειαστεί. Θα πάμε νομό νομό και πόλη πόλη, θα πάμε όπου χρειάζεται για να μηδενίσουμε τις εστίες μετάδοσης. Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε μόνο πρόστιμα, το ζήτημα είναι όλοι μαζί να κόψουμε τον δρόμο στον ιό».

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε απόφαση για διάθεση 1.500.000 ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 60 οχήματα και άλλον εξοπλισμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα