Αμβρόσιος: «Ο Μεγάλος Αγιασμός με έσωσε από τον κορονοϊό»!

Αλώβητος βγήκε από τη μάχη με τον κορονοϊό ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Ο σεβασμιότατος είχε βρεθεί θετικός στον νέο ιό, αλλά, παρά τις υποδείξεις των γιατρών, δεν θέλησε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, γι’ αυτό και υπέγραψε ώστε να λάβει εξιτήριο με προσωπική του ευθύνη.

Την αποθεραπεία του έκανε γνωστή ο ίδιος χθες με ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Με τη μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθεί από τον Κορονοϊό. Ο Κύριος με ελέησε! Με θεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο. Δοξάζω και ανυμνώ το Άγιον Ονομά Του, προς τον οποίον δεν έπαυσα να μονολογώ την ευχήν: “Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλόν”». Σε άλλο σημείο ο Αμβρόσιος αναφέρει ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός». Στην ανάρτησή του, ο κ. Αμβρόσιος δεν παρέλειψε να επισυνάψει και τα αποτελέσματα από την τελευταία μοριακή εξέταση που έκανε στις 24 Νοεμβρίου, με σκοπό να σταματήσει τα διάφορα μυθεύματα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, μόλις έλαβε τα αρνητικά αποτελέσματα του τεστ, άρχισε τις επαφές με τους οικείους και κάποιους συνεργάτες του και φάνηκε πως δεν πρόκειται να σταματήσει τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα