Πλατεία ναρκωτικών έχει καταντήσει η Κλαυθμώνος

Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, στον δήμαρχο Αθηναίων, στους Ν. Χαρδαλιά και Παν. Αρκουμανέα από επιχειρηματίες

Πλημμυρίζει από οργή και αγανάκτηση η επιστολή που έστειλαν οι επιχειρηματίες της πλατείας Κλαυθμώνος στον πρωθυπουργό, στον δήμαρχο Αθηναίων, αλλά και στους Νίκο Χαρδαλιά και Παναγιώτη Αρκουμανέα, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, μια ανάσα από τον «Μεγάλο Περίπατο» του Κώστα Μπακογιάννη, η οποία έχει υποβαθμιστεί καθώς έχει κατακλυστεί από τοξικομανείς και διακινητές ναρκωτικών.

«Έμποροι ηρωίνης πουλάνε την πραμάτεια τους ανοιχτά, μέρα- μεσημέρι, οι ναρκομανείς συρρέουν από όλη την Αττική εδώ για να κάνουν χρήση ανενόχλητοι, γεμίζοντας με σύριγγες τα παρτέρια και τα πλακόστρωτα, εκφοβίζοντας τους περαστικούς και υποβαθμίζοντας άλλη μια περιοχή της Αθήνας» καταγγέλλουν οι καταστηματάρχες.

Οι επιχειρηματίες περιγράφουν ότι στην περιοχή τους αποτελούν καθημερινό φαινόμενο οι εφιαλτικές εικόνες με τα λεηλατημένα αυτοκίνητα και τις ληστείες σε βάρος γυναικών.

«Τσακωμοί, ληστείες και κυνηγητά με μαχαίρια συνθέτουν πια ένα καθημερινό παζλ αθλιότητας που δεν ταιριάζει σε καμία πρωτεύουσα και καμία κεντρική γειτονιά πολιτισμένου κράτους. Γιατί πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει αυτό που συναντάμε στην Αθήνα όλο και σε περισσότερες περιοχές πια. Όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν ακουμπάει κανείς τους πρεζέμπορους» αναφέρουν.

Μάλιστα, καταγγέλλουν πως όλα αυτά συμβαίνουν «κάτω απο τη μύτη του κ. Θεοδωρικάκου και του υπουργείου Εσωτερικών, της Τουριστικής Αστυνομίας, που εδρεύει στην πλατεία, μπροστά απο το κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού, του μεγαλόπρεπου ΤΣΜΕΔΕ, του Μουσείου της Πόλης των Αθηνών, πάμπολλων δημοσίων οργανισμών που περικλείουν την πλατεία».

Τέλος, στην επιστολή οι καταστηματάρχες θέτουν τα εξής ερωτήματα: «Γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία, κ. Χρυσοχοΐδη; Εσείς, κ. Μπακογιάννη; Η πλατεία σας είναι. Δεν χρειαζόμαστε άλλες “ιδέες καινοτομίας και επιχειρηματικότητας”, να κάνετε τα αυτονόητα χρειαζόμαστε και να προστατέψετε την πόλη σας. Κλείνοντας, κ. Χαρδαλιά, Αρκουμανέα και λοιποί φωστήρες, ο κορονοϊ-ός δεν χτυπάει τους ναρκέμπορους και τους τοξικομανείς; Γιατί, λοιπόν, δεν διαλύετε τον συνωστισμό που υπάρχει στην πλατεία Κλαυθμώνος; Γιατί επιβάλλετε απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλους τους υπόλοιπους, ενώ αυτοί κυκλοφορούν όλο το 24ωρο ελεύθεροι; Μετά, αναρωτιέστε για την αύξηση των κρουσμάτων στο κέντρο της Αθήνας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα