Συνέλαβαν τους δύο ανήλικους Ρομά που απέδρασαν και έκλεψαν φορτηγάκι

Ούτε ένα ολόκληρο 24ωρο δεν κατάφεραν να απολαύσουν την ελευθερία τους δύο ανήλικοι Ρομά που είχαν δραπετεύσει το απόγευμα της περασμένης Κυριακής από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στον Βόλο, όπου κρατούνταν εκτίοντας ποινές για κλοπές και κυκλοφορούσαν με ένα κλεμμένο όχημα.

Αμέσως μετά την απόδρασή τους, οι δύο πιτσιρικάδες τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρίας σε άλλη περιοχή της Μαγνησίας και έκλεψαν ένα Ι.Χ. φορτηγάκι, με το οποίο κατευθύνθηκαν προς τη Φωκίδα. Όμως, λογάριαζαν χωρίς τα… όργανα της τάξης. Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του Τμήματος Ευπαλίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσαν ότι το όχημα δεν ήταν δικό τους και ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του από την εταιρία. Αμεσα, οι αστυνομικοί ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των δύο ανήλικων παιδιών, με αποτέλεσμα να εξακριβώσουν ότι είχαν αποδράσει από το ίδρυμα μία ημέρα νωρίτερα.

Έπειτα από όλα αυτά, τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν αμέσως στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και απόδραση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμφισσας. Μετά την άσκηση της σχετικής δίωξης, μετήχθησαν πίσω στον Βόλο για να εγκλειστούν και πάλι στο ίδρυμα. Τα περιστατικά διαφυγής από το Ίδρυμα Ανηλίκων αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο, κυρίως κατά το διάστημα που τα σχολεία λειτουργούν με κανονικούς ρυθμούς, καθώς οι ανήλικοι βγαίνουν τάχα για να παρακολουθήσουν το μάθημα, αλλά… ξεχνούν να επιστρέψουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα